Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cursuri gratuite oferite de ASE: ultimele zile de inscriere

de Idei de afaceri 20 Oct. 2011 6164
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Academia de Studii Economice (ASE) BUCURESTI ofera cursuri gratuite privind atragerea de fonduri europene si initierea unei afaceri. Inscrierile sunt deschise pana la data de 1 noiembrie 2011.

ASE BUCURESTI, in calitate de beneficiar in cadrul Proiectului strategic "Centru Pilot integrat pentru initierea si sprijinirea afacerilor in scopul cresterii competitivitatii economiei romanesti in conditiile aderarii la Uniunea Europeana", contract POS DRU/9/3.1/S/1, cofinantat din Fondul Social European POSDRU 2007-2013, ofera cursuri gratuite pentru persoane fizice si juridice.

Persoanele fizice pot alege din gama de 40 de cursuri pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional. Participanti pot beneficia de cursuri pentru a se initia in noi domenii sau pentru a dobandi noi competente profesionale.
 
Persoanele juridice au oportunitatea de a primi consultanta online in domeniile: juridic, economic, IT si financiar-contabil pentru a-si dezvolta afacerea.
Cursurile se deafasoara online prin intermediul unei platforme de E-Learning. La finalizarea activitatilor, participantii sustin un examen online si primesc diploma eliberata de ASE pentru a certifica nivelul de cunostinte in domeniu.

Rentrop&Straton, compania ce detine numarul 1 in informatii specializate in Romania, ofera sprijin in cadrul acestui proiect pentru o dezvoltare mai buna a potentialului antreprenorial roman.

Pentru conditii de inscriere si informatii suplimentare accesati Centrul Pilot de Asistare Online.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: asecursuri gratuitefonduri europene

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

4 idei de afaceri de succes in orase mici

de Florin Amariei
23 Iun 2021
A porni o afacere nu trebuie sa fie un chin. Iata ce poti pune la cale in orase mici pentru a obtine un profit lunar decent. In Romania sunt...

3 Idei de afaceri profitabile in orase mici

de Camelia Diaconu
23 Feb 2021
Chiar daca le vezi drept orasele in care nu se intampla nimic cu adevarat, afacerile deschise in orase mici se dezvolta foarte bine. Oamenii traiesc...

Cum sa iti gasesti un spatiu potrivit pentru inceputul unei afaceri

de Camelia Diaconu
23 Dec 2019
Primul gand pe care il ai in momentul in care vrei sa iti deschizi o afacere este unde va fi locatia in care vei activa. Gasirea unui loc pe care sa...

Top 3 orase potrivite pentru a deschide o afacere

de Camelia Diaconu
30 Aug 2019
Una dintre cele mai importante decizii pe caretrebuie sa le iei in momentul in care vrei sa iti deschizi o afacere este locul in care se va desfasura...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]