Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daca vrei sa fii verde, poti!

de Zenobia Badescu 21 Mar. 2011 3952
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mancare fara foc, legume si fructe bio, sapunuri 100% naturale, preparate raw si cosmetice handmade bio sunt doar cateva bunatati pe care le puteti gusta sau cumpara la Targul de Primavara Raw Vegan ce va dura o singura zi, tocmai acum cand natura inverzeste.

Putem sa fim si noi “verzi” macar o zi daca participam, pe 27 martie la acest targ care va avea loc la Rin Grand Hotel, in Bucuresti. Targul va fi deschis publicului larg, intre orele 10,00 si 20,00, iar intrarea va fi gratis.



Organizatorii evenimentului sunt Ligia Pop, coordonator national raw vegan chef, autoarea primei carti “Retete Vegane fara Foc”, impreuna cu firma Quark SRL (distribuitor autorizat de roboti de bucatarie de ultima generatie).

Concomitent cu expozitia, intr-o sala special amenajata, vor avea loc prezentari ale unor programe de sanatate, sustinute de specialisti pe temele:
- detoxificarea;
- aromaterapie cu uleiuri eterice pure;
- masaj, apiterapie, psihoterapie;
- terapie Bowen si masaj cu uleiuri esentiale de puritate terapeutica;
- hidroterapia de colon si beneficiile asupra sanatatii;
- povestea vindecarii prin hrana vie – relatata chiar de cea care a experimentat-o -Valeria Lazar.

Iata cat de interesante si utile teme pentru sanatatea noastra iar despre produsele bio nu mai vorbesc. Eu mi-am propus sa merg, mai ales ca locatia este aproape de casa mea.

Prezentarile culinare sunt si ele sustinute de specialisti si o mentionez pe Ligia Pop, autoarea cartii care ne invata cum sa ne hranim fara foc si initiatoarea campaniei „Mananca sanatos o zi pe saptamana”.

Expozantii vor oferi vizitatorilor: electrocasnice de ultima generatie, carti de retete, legume si fructe bio, tavite si caserole cu seminte germinate si vlastari, uleiuri aromatice, delicatese raw vegan ambalate sau proaspat preparate, sapunuri, detergent si produse cosmetice bio. Desigur, veti avea parte si de degustari.

Primul targ vegan, desfasurat anul trecut in aceiasi locatie, s-a bucurat de mult succes si de vizitatori curiosi sa afle cat mai multe despre aceste gen de alimentatie si despre o viata sanatoasa in general.

Detalii - http://ligiapop.com/



Tags: legumefructe biosapunuri naturalecosmetice biohandmadetargul de primavara raw veganrin grand hotelligia pop

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afacere profitabila cu fructe si legume uscate

de Florin Amariei
24 Apr 2019
Romanii incep sa aprecieze din ce in ce mai mult lucrurile 100% naturale, asadar o afacere cu fructe si legume uscate poate fi profitabila!...

3 tipuri de legume cu care poti incepe o afacere profitabila

de Camelia Diaconu
05 Mar 2020
Ramanem in mediul urban si continuam lista cu cele mai profitabile afaceri din domeniul agricol Lista legumelor consumate de romani este una variata,...

Afaceri cu produse handmade

de Florin Amariei
28 Aug 2018
Iti place sa dezvolti produse unice sau, pur si simplu, ai un anumit hobby care implica realizarea de produse unicat? Fa bani din asta! Deschide o...

Cum sa iti suplimentezi veniturile din pasiune pentru obiectele handmade

de Alina Constantinescu
11 Iul 2017
Dezvoltarea unei afaceri nu este o misiune usoara, putand fi comparata cu un maraton. In fiecare zi trebuie sa cautam noi strategii de dezvoltare si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]