Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce ne-am infiinta o plantatie de copaci Paulownia?

de 18 Iul. 2023 12761
De ce ne-am infiinta o plantatie de copaci Paulownia?
4 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Infiintarea unei plantatii de copaci Paulownia reprezinta una dintre cele mai noi initiativa prezente in randul romanilor cu spirit de antreprenor. Paulownia este o specie de arbor care creste drept, cu un lemn frumos, curat si fara noduri.

Este esential de retinut faptul ca lemnul Paulownia este utilizat pentru construirea avioanelor usoare, a instrumentelor de muzica, a iahturilor si a celor mai sofisticate si scumpe piese de mobiler. Toate aceste utilizari sunt rezultatul natural al modului in care acest lemn de comporta cand este prelucrat.

Trebuie sa luam in considerare faptul ca este un lemn usor, de doua ori mai usor decat lemnul de stejar si foarte rezistent la foc.

Mai mult, trebuie sa punem accentul pe faptul ca se regenereaza direct din tulpina, ceea ce inseamna ca nu trebuie replantat dupa ce a fost taiat decat dupa perioade lungi de timp.

De asemenea, copacii Paulownia au si meritul de a absorbi cantitati mari de bioxid de carbon si de a imbunatati calitatea solului in care se dezvolta.

Pentru cei care doresc sa investeasca in aceste afaceri noi, motivele principale sunt oferite de natura investitiei initiale. Discutam despre o investitie initiala moderata si rapid amortizabila.

Afla mai multe detalii despre cultura si despre cum poti face un business din aceasta plantatie cu ajutorul ghidului complet "Cum sa faci bani din propria ta Plantatie de Paulownia"...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Mai mult, cei interesati de aceste afaceri cu arborii Paulownia trebuie sa cunoasca si faptul ca exista posibilitatea de finantare prin intermediul fondurilor europene nerambursabile.

Nu in ultimul rand, afacerile cu arborii Paulownia prezinta interes major in randul multor romani si datorita faptului ca este o noutate. Orice afacere in care putem intra fara sa ne temem de existenta unui nivel inalt al competitiei este una care isi merita investitiile si cu sanse mari de profitabilitate.

Pentru cei doritori sa isi infiinteze o plantatie de arbori Paulownia exista disponibil un ghid care ofera toate informatiile necesare pentru demararea unei astfel de afaceri. Ghidul ofera toti pasii care trebuie urmati pentru infiintarea unei plantatii de Paulownia cu adevarat profitabila.


Tags: plantatie paulowniapaulowniaarbori paulowniacopaci paulowniaafaceri paulownia

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Plantatia ta de Paulownia - o afacere din care poti castiga 30.000 euro/ha

de Alina Constantinescu
22 Iun 2020
Paulownia este arborele cu cea mai rapida crestere din lume: 20 metri in 3 ani, in conditii de ingrijire corecta. In doar 9 ani poate atinge...

Asociatie a cultivatorilor de Paulownia, infiintata cu scopul accesarii de fonduri europene

de Marinache Horia Cristian
24 Sep 2015
Cultura de Paulownia nu beneficiaza de fonduri europene in Romania. Totusi, aceasta situatie s-ar putea schimba dupa ce un tanar ambitios a reusit...

10 intrebari la care sa raspunzi daca vrei o afacere cu Paulownia!

de Matei Antonescu
08 Sep 2013
Afacerile cu arbori Paulownia reprezinta proiecte de viitor sigur. Spunem acest lucru pentru ca este vorba despre lemn de lux. Pentru necunoscatori,...

Afaceri sanatoase cu uluitorii copaci Paulownia

de Zenobia Badescu
19 Sep 2012
Copacul Paulownia are multe de oferit, daca cel care il cultiva este un investitor serios sau un fermier destoinic. O lista consistenta de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]