Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce ne-am pune pe picioare o ferma de lipitori?

61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fermele de lipitori au ajuns din nou in atentia celor care detin capital pe care doresc sa il investeasca in proiecte profitabile. Afacerile profitabile din domeniul hirudoculturii sunt afaceri de viitor, afaceri pe care le demaram cu investitii modice si din directia carora asteptam profituri cat se poate de serioase.

Adevarul este ca suma de 10.000 de euro pe care o necesita proiectele de consolidare a unei ferme de lipitori nu este o suma uriasa de bani. Mai ales cand stim ca un kilogram de lipitori medicinale se comercializeaza la sume ce pot atinge si pragul de 2000 de euro pe pietele catra S.U.A., situatia devine una extrem de interesanta pentru multi dintre noi si investitiile incep sa devina unele inspirate.

Un lucru pe care nu il neglijam este si faptul ca lipitorile nu sunt greu de crescut si ingrijit. Faptul ca o lipitoare poate trai si pana la un an fara hrana este un avantaj major pentru cei care doresc sa se implice in aceste afaceri. Desigur, trebuie sa luam in considerare ca o lipitoare de calitate si bine ingrijita are nevoie de hrana in mod continuu, in cicluri cu pauze de 50-70 de zile. Acest lucru trebuie respectat pentru sanatatea si calitatea lipitorilor medicinale pe care ne bazam pentru profituri.

Un alt aspect demn de luat in considerare este si cel referitor la situatia competitionala. In Romania exista o singura ferme de lipitori autorizata, ferma aflata in judectul Vrancea, in comuna Carligele. Ferma produce lipitori din specia hirudo medicinalis intr-un laborator special utilat pentru aceasta activitate.

Mai mult si nu in ultimul rand, afacerile cu fermele de lipitori se dovedesc a fi rentabile dupa cca un an si jumatate de la start. Intr-un an de zile, in functie de lotul de matci avut la start, se pot obtine intre 50 si 100.000 de lipitori pe an. Atunci este timpul sa puteti vinde pe plan national o cantitate de aproximativ  1000 de lipitori pe luna. Ce inseamna asta? Inseamna ca trebuie sa gasiti minim 5 consumatori (cabinete private, spitale etc.) care sa ia de la dvs, fiecare dintre ei, cate 200 de lipitori pe luna.

>>>Aflati mai multe detalii referitoare la aceste afaceri profitabile cu o ferma de lipitori din ghidul "Ferma de lipitori"!


Tags: afaceri profitabileafaceri cu lipitoriferma de lipitorighid lipitorighid ferma de lipitori

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]