Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Deschizi o sala de fitness sau o piscina? Iata de ce ai nevoie de modele de vestiar metalic!

de Idei de afaceri 15 Feb. 2022 1887
Deschizi o sala de fitness sau o piscina? Iata de ce ai nevoie de modele de vestiar metalic!
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca faci sport intr-o sala de fitness sau mergi la o piscina interioara ori exterioara, ai nevoie de un vestiar metalic unde sa-ti lasi lucrurile. Acesta reprezinta cea mai buna varianta de depozitare a bunurilor clientilor. Este un loc sigur si stabil, care se inchide perfect si iti ofera securitate maxima.

Siguranta bunurilor personale ale celor care vin sa se antreneze la sala sau la piscina reprezinta intotdeauna o prioritate pentru cei care le detin. Aceste dulapuri deosebit de rezistente pot fi considerate o dotare esentiala, care arata clientilor tot interesul managerilor pentru confortul lor. 

Vestiarele metalice absolut necesare pentru piscine si salile de fitness

Pentru amenajarea spatiului in stilul dorit, ai la indemana o diversitate de modele, de unde il poti alege cu usurinta pe cel care se potriveste cel mai bine cu locul disponibil pentru amplasare. Fie ca optezi pentru un vestiar metalic mai spatios, care este prevazut cu suport si cuier, fie pentru unul impartit in doua sau mai multe sertare incapatoare, depozitarea articolelor vestimentare se face in deplin confort. 
 

Compartimentele disponibile sunt destul de mari si foarte bine aerisite. Alege dulapurile care au inaltimea si lungimea potrivita pentru a se incadra perfect in spatiul disponibil. Toate au un design modern si un aspect estetic placut, fiind dotate cu sisteme de inchidere speciale, astfel ca sunt foarte bine securizate.

Acestea sunt suficient de incapatoare, astfel ca poti depozita cu usurinta mai multe obiecte de diverse marimi, chiar si gentile de voiaj mai mari.

Care sunt criteriile de baza de care trebuie sa tii cont pentru a face o alegere corecta?

Un vestiar metalic foarte rezistent si atragator din punct de vedere vizual, care nu necesita o intretinere speciala, reprezinta cea mai buna optiune. Dat fiind faptul ca este folosit zi de zi si, uneori, usile mai sunt trantite sau inchise pe graba, acestea s-ar uza rapid, daca nu ar fi confectionate dintr-un material durabil, care rezista foarte bine la impact. Este necesar sa verifici cu atentie sistemele de inchidere, pentru a avea certitudinea ca asigura un nivel ridicat de siguranta. 

Pentru a face o investitie inteligenta, alege un dulap care nu necesita in mod constant lucrari de intretinere. Acesta trebuie sa fie dotat cu compartimente individuale securizate, pentru a proteja lucrurile celor care vin la piscina sau la sala de fitness. 

La Viamond gasesti modele diverse si poti alege un vestiar metalic care sa contina pana la 30 de compartimente grupate pe mai multe coloane. Acestea se identifica cu cel mai bun raport calitate-pret, astfel ca reprezinta o alegere demna de luat in considerare. 

Un alt aspect important il constituie gradul de sustenabilitate a mediului inconjurator oferit de materialul din care este confectionat un vestiar metalic. Un producator de top, cum este Viamond, respecta cu maxima precizie standardele de calitate. Acesta pune la dispozitie clientilor produse certificate, care ofera tuturor beneficiarilor conditii optime de siguranta si igiena, pentru depozitarea bunurilor personale. Alege modelul care se pliaza perfect cerintelor tale, accesand site-ul Viamond.ro. Cu siguranta nu vei fi dezamagit de alegerea facuta!

 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: vestiarvestiare metalicevestiar sala fitness

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]