Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dirty Yoga - Un alt fel de afacere!

de Matei Antonescu 20 Aug. 2013 2680
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Yoga... Cand spui 'yoga', te gandesti in mod automat la o tipa subtirica, perfect calma, relaxata, probabil in stare de meditatie profunda. Este vegetariana si are anumite principii de yoga pe care le invata in fiecare zi si pe care le exerseaza cu toata atentia din lume.

Din pacate, nu toti avem timpul si energia necesare pentru a urma cursuri deyoga ca la carte. Si nu toti putem sa imbratisam acest concept cu toate regulile sale.

In mod special pentru cei care doresc sa puna accent doar pe aspectul fizic, fara spiritualitate, fara principii, fara meditatie, s-a lansat o afacere extrem de interesanta: DirtyYoga.

Prin intermediul website-ului se ofera tutoriale online care ofera doritorilor pilula saptamanala deyoga de care au nevoie. Se transpira, se scade numarul de kilograme, se accelereaza tot metabolismul. Nu te obliga nimeni sa intelegi regulile din spatele fiecarei miscari, nu te roaga nimeni sa devii o persoana spirituala si nici nu te stresezi cu faptul ca inca nu ai reusit sa devii vegetarian!

Desigur, nu toti suntem de parere ca poti sa beneficiezi de pe urma unei anumite practici fara a-i intelege regulile din spate, insa unii exact acest lucru il doresc. Si pentru ca exista cereri notabile, iata ca apar afaceri gata sa le satisfaca.

Mai mult, si preturile sunt avantajoase fata de abonamentul lunar la o sala clasica. In acelasi timp, exista si avantajul de a urma sedintele dorite in confortul casei tale, la birou sau chiar in masina personala, in drum spre birou. Nu ne intrebati cum vine treaba asta, dar se poate. Practicantii stiu!

Una peste alta, am descoperit o idee de afacere extrem de interesanta, una cu potential foarte mare, avand in vedere ca se concentreaza pe o nisa clara, bine definita si cu posibilitati materiale demn de luat in considerare! Mai presus de orice, ofera flexibilitate si solutii rapide pentru cei care au de gand sa duca o viata simpla. Inainte de teorie, haideti sa vedem cum facem cu practica!


sursa foto: dirtyyogaco.com


Tags: idee de afacereafacereidee afacereidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afacere cu gemuri. Viziune si strategie

de Idei de afaceri
24 Ian 2024
Europa este o piata concurentiala extrem de competitiva. Daca in tara noastra, de cele mai multe ori, afacerile se pornesc si se deruleaza „dupa...

Cresterea lipitorilor. O afacere dezvoltata in Romania

de Idei de afaceri
11 Nov 2022
A fost o vreme cand incasarile din vanzarea de lipitori in Franta au fost mai mari decat cele din vanzarea de cereale. Nemtii folosesc pe scara larga...

Avantajele investitiei intr-o afacere cu flori in ghiveci

de Idei de afaceri
20 Oct 2023
Afacerile includ investitii importante, insa nu doar sumele trebuie luate in calcul. Atunci cand vrei sa investesti intr-o afacere, cu flori in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]