Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doua idei de afaceri care iti vor aduce venit pe baza propriului computer

de Andrioae Ruxandra 15 Mai. 2014 2957
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fiecare antreprenor stie ca tehnologia reprezinta prezentul si viitorul micilor afaceri. Putem afirma ca este improbabil, dar descoperim o distopie a lui Orwell in ceea ce priveste infrastructura si poti fi sigur ca tehnologia devine din ce in ce mai importanta din punctul de vedere al domeniului antreprenorial si al micilor afaceri. Si ce faci - fiind un antreprenor care incearca sa faca bani din explozia tehnologiei? Ei bine, daca resursele creierului tau functioneaza lent avand in vedere ideile inceperii unei mici afaceri, nu cauta mai departe decat chestia care a revolutionat totul: computerul.

Tehnologia a fost adoptata rapid de catre proprietarii afacerilor mici si acest lucru iti ofera sansa de a-ti lansa afacerea avand de-a face cu computerele si rezolvand problemele referitoare la cresterea increderii acordate. 
 
Repararea computerelor si intretinerea acestora pot fi doua cai care te vor ajuta sa faci bani:
 
Depanator de computere
 
Crezi ca esti un meserias in ale tehnologiei? Cunosti interiorul si exteriorul computerelor, de la terrabytes la microprocesoare? Poti scoate bani seriosi din repararea computerelor, pentru ca cererea este mare cu siguranta.
 
Intr-o ancheta recenta a celor de la Brothers International, 75% dintre detinatorii afacerilor mici afirma ca stricarea computerului este mai enervanta decat un angajat absent. 
Pentru tot confortul si abilitatile descoperite pe care computerele ni le garanteaza, ele vor genera intotdeauna frustrari din pricina defectiunilor. Asadar, poti face o afacere rezistenta din repararea computerelor. Merita sa te afunzi in domeniul repararii computerelor in timp ce iti vinzi serviciile. 
 
Marketing prin intermediul parteneriatului
 
Reprezinta o cale pe care o poti folosi pe baza propriului computer si website pentru a determina banca sa iti sustina afacerea prin parteneriat. Ai nevoie de un investitor, nu? Daca ai un blog care iti aduce foarte mult trafic, poti transforma traficul in bani adevarati afisand advertorialele companiilor care te vor plati pentru ca le faci reclama: vei deveni partenerul lor; termenul acestui gen de marketing provine intocmai de aici.
 
Sigur ca va trebui sa faci cumva ca site-ul tau sa fie destul de atractiv incat sa atraga publicul pentru a face trafic si numeroase firme carora sa le afisezi brandurile ca reclama. Pentru a face asta, este esential ca strategiile tale de SEO sa se bazeze pe cuvinte cheie, link-uri si sa te asiguri ca ceea ce se afla la dispozitia cititorului, si anume continutul, este de calitate. 
 
Stim cat de dificil este sa gasesti o oportunitate de afacere valoroasa, chiar daca te gandesti la raspuns ore intregi in fiecare zi. Cererile pentru intretinerea si repararea computerelor nu va disparea niciodata. In orice caz, marketingul prin intermediul parteneriatului ramane o alegere suprema pentru antreprenorii care vor sa castige bani in domeniul digitalului.
 
Sursa: income.com
 


Tags: afacerioportunitati de afaceriidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]