Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa din sanatatea ta o afacere!

de Florin Amariei 23 Mai. 2018 2673
4.4 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cum sa fiti intotdeauna sigur ca fructele pe care le mancati sunt 100% sanatoase, fara chimicale si pesticide: Infiintati-va propria mini-livada!

Aveti un teren de 300-400 de metri patrati, situat undeva la tara?
 
Atunci trebuie sa stiti ca terenul respectiv, cultivat cu pomi fructiferi, va poate asigura cateva tone de fructe proaspete pe an. Mai mult decat puteti consuma dvs., membrii familiei si toti prietenii dvs. la un loc.
 
Si, atentie, vorbim aici de fructe 100% ecologice, de care v-ati ocupat dvs. personal, si asupra carora aveti certitudinea ca nu s-a intervenit cu ingrasaminte chimice de sinteza, cu pesticide, conservanti artificiali, hormoni de crestere si alte substante cu denumiri la fel de “sanatoase”, utilizate intensiv la ora actuala in agricultura.
 
...Click AICI pentru detalii!<<
 

De ce va propunem sa va infiintati propria dvs. mini-livada?

Motivul e foarte simplu: Consumul regulat de fructe este esential pentru sanatatea dvs.!
 
Absolut toti medicii si nutritionistii recomanda fructele si, dupa cum probabil ati observat, orice cura de detoxifiere a organismului, orice regim alimentar, orice cura de slabire se bazeaza pe fructe.
 
Problema, insa, e ca fructele comercializate la ora actuala in supermarket-urile si pietele agroalimentare sunt in mare parte importate, fiind produse in tari straine, prin tehnologii “chimice”, axate pe cresterea volumului productiei. Ca urmare, aceste fructe sunt adesea nesanatoase, in ciuda aspectului lor atractiv.
 
Si-atunci, intrucat trebuie totusi sa consumati fructe, solutia e simpla: produceti-le dvs.!
 
Va oferim un ghid practic complet, care va arata pas cu pas ce aveti de facut pentru a infiinta propria dvs. mini-livada!
 
...Click AICI pentru detalii!<<
 

Ce contine ghidul “Trucuri si sfaturi pentru livada de vis?”

Ghidul contine TOT. De la caracteristicile optime ale terenului si alegerea soiurilor, pana la defalcarea lucrarilor pe luni si combaterea daunatorilor. Absolut toate informatiile prezentate sunt informatii practice, care va arata limpede: 
  • ordinea operatiilor
  • aspectele la care trebuie sa fiti atent
  • care sunt cele mai frecvente greseli si cum sa le evitati.
livada
Ghidul Trucuri si sfaturi pentru livada de vis este conceput de cei mai buni specialisti agronomi, special pentru incepatori. Se adreseaza cu precadere celor care doresc sa infiinteze si sa exploateze o plantatie de dimensiuni reduse de pomi fructiferi pentru consum familial sau ca mijloc de relaxare si agrement.
 

Sfaturi practice extrase din ghidul “Trucuri si sfaturi practice pentru livada ta de vis”

1) “Cea mai ecologica metoda de combatere a insectelor daunatoare este asa-numita «capcana dulce». Astfel, fiecare pom are atasat printre crengi un recipient din plastic umplut pe jumatate cu o solutie de apa cu zahar, care atrage ca un magnet insectele si nu le mai lasa sa scape.”
 
2) “Intre sfarsitul lunii martie si inceputul lunii iunie este perioada cea mai critica, in care se pot instala infectii cu conidii, spori ce asigura reproducerea ciupercilor. Trebuie facuta curatenie sub pomi si tocate frunzele, deoarece descompunerea lor duce la distrugerea miceliului, iar riscul de infectie se reduce.”
 
...Click AICI pentru detalii!<<
 
3) “Prin taierile de rodire se elimina semischeletul lung si subtire, lipsit de ramuri roditoare. Ramurile de rod retinute pentru fructificare trebuie sa fie situate cat mai spre baza semischeletului, intrucat sunt cel mai bine hranite si pot asigura un spor apreciabil de productie.”
 
4) “Desfundarea terenului (la o adancime de 60-80 cm) este conditia principala de reusita a unei plantatii, deoarece astfel solul se aeriseste si incorporeaza mai bine ingrasamintele. In gradinile familiale terenul se poate pregati doar prin saparea unor gropi mari (1,0 m × 0,8 m) in care pomii sa gaseasca conditii bune de dezvoltare in primii ani de viata.”
 
5) “Cu cat terenul este mai fertil si zona mai bogata in precipitatii, cu atat pomii se vor planta mai rar, deoarece ei cresc mai viguros.”
 
6) “Mocirlirea radacinilor consta in scufundarea repetata a radacinilor pomilor intr-un amestec alcatuit din parti egale de balega proaspata de vita, pamant de telina si apa. Acest amestec asigura in primele faze de dupa plantare un contact bun cu solul, o buna cicatrizare a ranilor si un aflux consistent de substante nutritive. Pomii se vor planta imediat dupa mocirlire, ca mocirla sa nu se usuce pe radacini.”
 
De retinut!
 
Infiintarea unei mini-livezi proprii, pe langa faptul ca va asigura fructe proaspete si sanatoase, va ofera totodata oportunitatea de a desfasura o activitate foarte relaxanta si plina de satisfactie: este mare lucru sa vedeti rezultatul concret al muncii dvs. – un fruct cultivat de dvs. – si sa primiti aprecieri unanime pentru el. Iar sentimentul de a va trezi nerabdator dimineata pentru a vedea ce mai fac “copiii” dvs. este incredibil!

...Click AICI pentru detalii!<<


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afacere la taraafacere livada cu pomiinfiintare livada mixtalivada superintensivaorganizare livada

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.4 din 5 - 10 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]