Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Fa-ti taverna traditionala greceasca! Afacere cu Gyros si Souvlaki in franciza
Gyros si souvlaki, adica un fel de shaorma si frigarui in stil grecesc, insotite de pita, rumenita exact ca in insula Creta si asezonate cu tzatziki, le puteti savura la Hercule.
Hercule este un concept de restaurant cu specific grecesc, ofera mase copioase, muzica traditionala greceasca si o atmosfera calda si primitoare. Pentru gurmanzi, carnea tip gyros de porc este de cea mai buna calitate, exista si carne de pui cu legume si carne de curcan pentru cei care “tin la silueta”, pecum si salate cu specific grecesc.
3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia

Cresterea prepelitelor japoneze

Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Gata, gata cu poftele ..... sa trecem la afaceri!
Franciza Hercule – Gyros & Souvlaki grecesc
Poti sa devii proprietarul propriului restaurant Hercule si iata pasii de urmat pentru a devenit francizat, conform francizorului:
1. Alegerea corecta a locatiei
Verifica atent vadul comercial. Ne dorim un restaurant bine pozitionat, asezat in zone centrale (preferabil cu parcare) sau in locuri aglomerate de tip mall.
Suprafata spatiului: de la 50 mp la 200 mp. Pentru suprafete de 50 mp recomandam zonele din Food-Court tip Mall. Pentru spatiile stradale aveti nevoie de o locatie centrala, cu trafic mare. Un avantaj major il constituie parcarea. Nu se ofera licenta pentru spatii pozitionate incorect.
2. Beneficiezi de training intensiv la Hercule Gyros School
3. Achizitia utilajelor. Achizitie stocuri. Proiect design. Inaugurarea locatiei.
Investitia intr-o locatie francizata incepe de la 35.000 euro + tva si variaza in functie de dimensiuni si starea locatiei unde va fi restaurantul.
Taxa de franciza este de 5.000 euro
Redevente lunare 3% din CA.
Marketing national 1 %
Detalii despre franciza Hercule: www.herculerestaurant.ro
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Cultura de sofran
Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume

[GHID PRACTIC] Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Exploatati incredibila piata a felicitarilor Aceste produse carora poate nu le-ati acordat pana acum atentia cuvenita aduc venituri colosale si constante an dupa an Puteti castiga fara efort minimum 1 000 de euro net luna

[GHID PRACTIC] Cultura castravetelui anti-diabet
Castravetele amar cea mai profitabila cultura agricola din Romania la momentul actual


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit