Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermele de lipitori, afacerile cu 9 avantaje majore!

de Victor Oancea 06 Ian. 2012 6709
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fermele de lipitori reprezinta proiecte care incep sa castige interes major si in Romania, pe modelul rusesc, englez, francez sau american. Rusia, Franta, SUA, Ucraina sunt doar cateva dintre zonele in care fermele de lipitori au inceput de cativa ani sa se dezvolte puternic si sa aduca profituri mari pentru cei care s-au inhamat la acest drum cu afaceri noi si profitabile.

Iata cele mai mari 9 avantaje pentru cei care se indreapta catre afacerile cu ferme de lipitori:

1. Fermele de lipitori sunt profitabile datorita cererii pentru aceste vietati miraculoase.

2. Lipitorile sunt de mare interes pentru multi oameni de afaceri si datorita faptului ca ele nu se intretin cu eforturi mari. Lipitorile se hranesc cu sange proaspat procurat de la abatoare sau cu sangele supt de lipitori din ficat crud proaspat.

3.  Fermele de lipitori mai reprezinta proiecte profitabile si datorita faptului ca lipitorile se reproduc destul de rapid. Sa nu neglijam faptul ca lipitorile sunt hermafrodite si ele au si organe sexuale masculine si organe sexuale feminine. In medie, o lipitoare depune 4 coconi din care ies cca 10-15 pui.

Cu alte cuvinte, o singura lipitoare poate da nastere la 40-60 de pui pe care ii puteti valorifica pentru reproductie in cadrul fermei sau pentru vanzare. De asemenea, nu uitati ca reproducerea lipitorilor si depunerea de coconi din care ies pui se efectueaza pe tot parcursul anului, indiferent de sezon.

4. Fermele de lipitori necesita investitii financiare de cca 10.000 de euro, in conditiile in care detineti deja spatiul necesarde cca 50 mp. Spatiul trebuie amenajat conform normelor sanitar-veterinare si lipitorile vor fi crescute in acvarii sau in borcane de 3-5 litri.

5. Fermele de lipitori ne tenteaza ca si afaceri profitabile si datorita faptului ca in Romania exista o singura ferma care functioneaza in judetul Vrancea.

6. Fermele de lipitori sunt profitabile si datorita pretului de comercializare a micilor vietati. Dupa cca un an si jumatate sau doi de la start, se estimeaza o productie de aproximativ 1000 de lipitori pe luna, lipitori comercializate la pretul de 5 lei per bucata. Calculul ne aduce la o suma de 5000 de lei pe luna.

7. Detinatorii de ferme de lipitori se pot orienta si catre posibilitatile de export, in acest caz discutandu-se despre productii mai mari de 10 kg. Un kg de lipitori se poate vinde cu minim 200 de euro.

8. Fermele de lipitori mai sunt afaceri profitabile si pentru cei care doresc sa porneasca pe cont propriu un proiect de viitor. Nu veti avea nevoie de angajati pentru inceput. In timp, odata ce va veti dezvolta activitatea profesionala si productia va creste veti fi nevoit sa cooptati ajutoare solide pentru a onora comenzile.

>>>Comandati cartea completa care va invata cum sa porniti o afacere profitabile cu propria dvs ferma de lipitori.


Tags: ferme de lipitoriferme lipitoriafaceri lipitoriafaceri ferma lipitoriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

6 idei de afaceri profitabile pentru cei care nu vor timp liber

de Florin Amariei
04 Aug 2020
Esti activ si iti place sa faci bani din efortul propriu? Avem 6 idei de afaceri profitabile pentru tine. Nu uita, insa, ele au potential doar daca...

4 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
08 Iun 2020
Daca vrei sa intri in lumea complicata (dar frumoasa) a antreprenoriatului, atunci avem 4 idei de afaceri care vor fi profitabile si in 2020....

Afaceri profitabile pe care le poti incepe cu mai putin de 5.000 de euro

de Camelia Diaconu
27 Iun 2019
Din teama de a nu da faliment, multi dintre antreprenorii aflati la inceput de drum isi doresc sa nu investeasca sume mari de bani intr-un business....

Afaceri profitabile in 2019

de Camelia Diaconu
31 Mai 2019
Orice idee de afaceri se poate transforma intr-un business profitabil daca alegi momentul potrivit si mai ales daca stii cum sa iti promovezi...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]