Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gogosi fierbinti, profit pe masura!

de Adela Simonescu 08 Iun. 2011 17446
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tendintele actuale arata o expansiune imensa a industriei fast-food-ului si a microshop-urilor cu produse de patiserie. Sunt rapid de deschis si usor de administrat. Marfa se vinde "cat e calda" si plata se face pe loc, asa ca riscurile sunt mici. Dar care sunt marile secrete ale gogoseriilor? De ce se castiga profit de 600%-700% la o gogoasa?

Optiunile pe care le aveti la dispozitie sunt urmatoarele:

1.    Va deschideti o gogoserie intr-o locatie noua.

2.    Preluati o fosta gogoserie, langoserie sau covrigarie samd si o reporniti.

3.    Preluati o franciza de genul Fitosica, MATINA, Danny Donuts samd.

Procesul de productie al gogosilor este foarte simplu. Daca doriti sa le preparati in mod traditional veti avea nevoie de un patiser simplu. Cealata varianta este achizitionarea de echipament specializat care lucreaza automat.

Orice ati alege, vorbim de o afacere care merge de la sine daca stiti sa profitati de anumite puncte cheie in aceasta afacere.

1.    Alegeti-va locatia in centrul orasului sau in puncte cu trafic intens de clienti. Majoritar va veti baza pe clientii ocazionali, care trec prin apropiere, simt mirosul si fac coada in fata magazinului.

2.    Ca sa obtineti minunata coada trebuie sa livrati produse de calitate, ambalate igienic si cu zambetul pe buze. Si secretul suprem al gogosilor pe care trebuie sa il pastrati pentru profit maxim este sa le vindeti fierbinti. Acest lucru necesita o buna sincronizare cu cererea. Trebuie sa tineti cont de orele de varf si de momentele “moarte”. Aceste moment nu sunt identice pentru toti patiserii, ci se invata in timp.

Un truc pe care gogoseriile il pot aplica in cazul marfii nevandute la timp este ambalarea lor si vinderea in aceeasi zi.

3.    Mentineti igiena maxima, in permanenta si folositi un procedeu de productie la vedere. Acest lucru sporeste increderea clientilor in produsele pe care le oferiti.

4.    Diversificati cat puteti! Adaugati diferite arome, glazuri, umpluturi in procesul de productie al gogosilor. Lumea adora optiunile, nu se mai satura sa tot aleaga, vor reveni pana au epuizat toate posibilitatile si apoi o vor lua de la capat!

5.    Alaturi de gogosi puteti comercializa si covrigi, langosi sau alte produse de patiserie. Concentrati-va pe acele marfuri care pot fi preparate fara ajutorul echipamentului specializat sau cu ajutorul aceluiasi cu care produceti gogosile.

La final, va recomandam o promovare de succes cu ajutorul flier-elor sau sa va relaxati in timp ce se duce vorba despre gogosile dvs. Nu veti avea costuri mari de investitii sau de salarizare, dar trebuie sa obtineti avize de functionare si veti primi inspectii si controale regulate. Asa ca, spor la gogosi si mare grija la igiena!




Tags: gogoserieafacere gogosilangoseriecovrigarie

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]