Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri - Confectionarea de lumanari pentru cununii si botezuri

de Ideideafaceri.ro 15 Iul. 2011 11077
5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aceasta afacere se refera la realizarea unei lumanari ornamentale, pentru cununie si botez, si la procedeul de ornamentare a acesteia, obtinuta din parafina. Lumanarea este formata dintr-o tija prevazuta cu fitil, iar pe suprafata exterioara a tijei sunt lipite la cald diverse ornamente realizate din benzi dantelate simple sau cu model, alternand cu flori sau cu forme stilizate, colorate adecvat.

Procedeul de ornamentare a lumanarii cuprinde o etapa de incalzire a lumanarilor intr-un vas cu apa calda, pentru aplicarea unui ornament la aceeasi temperatura pe suprafata ei exterioara. Dupa acest procedeu se insereaza succesiv in bai cu apa calda si rece ansamblul tija-ornament, pentru consolidare.

Aceasta afacere este una profitabila pentru multe persoane dornice sa intre in acest domeniu de activitate. Este o afacere simpla, odata invatat procedeul de fabricare al lumanarilor si se dovedeste una foarte banoasa datorita cererilor continue pe piata pentru aceste produse.

Se stie ca botezurile si cununiile sunt evenimente fastuoase iar organizarea lor nu va presupune rabaturi de la calitate si aspect excelent. Intotdeauna vor exista nunti si botezuri iar furnizorii de produse de tipul lumanarilor ornamentale se vor bucura de profituri mari.

Pentru cei care doresc sa profite de pe urma acestei idei de afaceri este nevoie de o buna reteta de preparare a amestecului pentru lumanari, matrite care sa ofere un aspect atragator, timp de lucru, un spatiu de lucru si pasiune pentru munca manuala.

De cele mai multe ori, lumanarile sunt prelucrate manual. Foarte rar se folosesc doar matrite pentru a le da o forma finala. De aceea, trebuie sa detineti indemanare si talent si un ochi format pentru frumos si estetic.

Investitiile necesare nu sunt mari, insa nu trebuie ignorate. In functie de tipul, marimea si aspectul lumanarilor veti avea nevoie de anumite ingrediente, ceara de un anumit tip, vopseluri, parfumuri, accesorii si alte materii care sa va ajute sa oferiti produse pentru care sa se inregistreze cereri substantiale.

Aveti la dispozitie un ghid complet care sa va ajute sa demarati si sa va conduceti propria afacere de confectionare a lumanarilor, pe cont propriu si de la zero chiar aici!

Mult succes!




Tags: lumanari ornamentalelumanari nuntalumanari botezidei de afaceriafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]