Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri - Confectionarea lumanarilor pentru profituri mari

de Ideideafaceri.ro 30 Iun. 2011 6763
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Lumanarile si-au pierdut de mult timp scopul unic de a oferi mai multa lumina unei incaperi si au devenit obiecte de decor de mare valoare, devenind subiect pentru multe idei de afaceri. Le gasim in numeroase forme, culori, design-uri, cu stiluri uimitoare si platim bani multi pentru ele. Iata de ce aceasta idee de afaceri este una profitabila si merita atentia celor care isi doresc venituri mari si stabile.

Afacerea de confectionare de lumanari este una cum nu se poate mai simpla. Se poate demara si administra din comfortul casei dvs, nu implica investitii mari si riscante si se asigura o piata de desfacere foarte atragatoare.



Noile tendinte arata o preferinta pentru pentru achizitionarea lumanarilor in defavoarea altor obiecte de decor. Sunt mai ieftine, mai rezistente, mai moderne si de multe ori, parfumate.

Procesul de confectionare este foarte facil. In principiu, aveti nevoie de o masa de lucru, o sursa de caldura si acces la apa curenta. Daca le detineti pe toate, este timpul sa va suflecati manecile, sa luati o foaie si un pix si sa incepeti sa faceti planul de bataie, fiindca restul este cum nu se poate mai simplu pentru cei cu idei de afaceri din aceasta categorie.

Uneltele complete pentru confectionarea si stilizarea lumanarilor mai includ: lingura de lemn, termometru, tigai, manusi de cauciuc, vase de aluminiu, un polonic samd. Acestea sunt instrumente pe care le gasim oriunde la preturi mici si sunt avantaje reale in contextul in care din ce in ce mai multe afaceri necesita investitii mari si folosirea tehnologiei.

In procesul de confectionare a lumanarilor veti avea nevoie de ceara, de parafina, de uleiuri aromatice, vopseluri, de obiecte decorative la alegerea dvs:nisip, scoici, fructe uscate, plante, margele samd.

Modul optim prin care va puteti incepe afacerea este sa lucrati de acasa si sa va formati o baza de clienti. Multi pot cere obiecte personalizate, asa ca va trebui  sa veniti in indeplinirea dorintelor fiecaruia.

Desigur, preturile de vanzare vor fi diferite in functie de complexitatea fiecarei lumanari artizanale iar ideile originale si variate va asigura clienti mai multi si mai interesati de ofertele pe care le detineti.

Dupa ce ati confectionat o prima transa de lumanari este timpul sa incepeti sa va distribuiti produsele in cadrul magazinelor adecvate. Veti castiga clienti care vor face comenzi regulate si mari daca oferiti calitate si unicitate.

Este o idee buna sa va proiectati un website unde sa afisati ofertele existente, datele dvs de contact si chiar sa oferiti sansa vizitatorilor de a comanda produse online. Un programator va poate ajuta in acest sens cel mai bine.

Nu este o afacere care sa aiba pierderi sau rebuturi (ceara veche se refoloseste, produsele gresite se topesc si se refolosesc), care sa necesita timp de lucru indelungat sau care sa reprezinte efort pentru antreprenori.

Ideile de afaceri trebuie sa convearga catre profituri, iar aceasta este o modalitate sigura de a va pune in valoare creativitatea si indemanarea.

Aici gasiti toate detaliile demararii unei afaceri despre confectionarea si comercializarea de lumanari decorative!

Mult succes!

 


 



Tags: afacere lumanariconfectionarea lumanariloridei de afaceriidee de afaceri profitabila

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]