Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri cu ghiduri la reduceri uimitoare!

de Adela Simonescu 30 Apr. 2013 3184
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru ca sarbatorile de Paste sunt aproape si pentru ca stim ca nu veti uita sa va faceti si voi cadouri, noi venim cu reduceri la ghidurile orientative care va pot ajuta sa demarati o afacere in 2013!

Iata ce idei de afaceri puteti valorifica anul acesta, idei de afaceri ce pot fi initiate cu sanse mai mari de succes cand avem alaturi informatii specializate:

Ghidul practic pentru confectionarea lumanarilor

Fa bani din comercializarea de lumanari decorative, lumanari de nunta sau botez, lumanari sculptate sau lumanari parfumate! Ghidul practic pentru confectionarea lumanarilor te invata tot ce trebuie sa stii despre afacerea profitabila cu lumanari!

Biblia Antreprenorului. Primii pasi in afaceri
Biblia Antreprenorului. Primii pasi in afaceri este o lucrare pe CD ce contine TOT ce trebuie sa stiti inainte de a face primul pas pe acest drum plin de satifactii al construirii unei afaceri proprii.

CD-ul Cum sa transformi o ciupercarie intr-o afacere
Vrei afaceri cu ciuperci? Afla totul de la A la Z, despre ciupercile Champignon pe CD-ul Cum sa transformi o ciupercarie intr-o afacere! Ghid complet pentru cultivare si comercializare!

Cultivarea arbustilor fructiferi
Cultivarea arbustilor fructiferi iti pune totul pe tava! Realizata in mod profesionist, cu informatii oferite de specialisti in domeniu, lucrarea iti ofera toate detaliile cultivarii arbustilor fructiferi.

Cum sa faci bani din propria ta Plantatie de Paulownia
Infiinteaza-ti propria ta plantatie de Paulownia! Cumpara acum UNICUL ghid aparut pe piata ideilor de afaceri. Afla cum poti castiga 30.000 euro/ha din propria ta afacere!

CD-ul 3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia
CD-ul 3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia te pune in tema cu aspectele esentiale ale acestei afaceri. Pune acum bazele celei mai profitabile afaceri agricole! Venitul obtinut de pe 1 ha poate ajunge la 135.000 lei!

Trandafirii - afacerea secreta a agricultorilor de succes
Trandafirii - afacerea secreta a agricultorilor de succes este ghidul care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie privind cultura, dar si valorificarea trandafirilor! Afla acum calea catre un profit de peste 300%!

CD-ul – Afacerile dupa serviciu: Top 33 idei
CD-ul – Afacerile dupa serviciu: Top 33 idei este mentorul tau pentru alegerea celei mai potrivite si profitabile afaceri in 2013! Cumpara acum ghidul care te conduce pana la destinatia finala, ocupandu-se atent de ideea de afaceri aleasa si de detaliile referitoare la punerea ei in practica.


Descoperiti mai multe idei de afaceri chiar aici, la oferta speciala cu ocazia sarbatorilor de Paste >>>


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriidei de afaceri cu ghidurighid idei de afacerighid afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]