Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri de viitor: Cum ne deschidem un studio de yoga?

de Ilinca Dobrescu 05 Aug. 2012 5000
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa te mentii in forma nu mai reprezinta de mult timp o simpla dorinta. A devenit o reala necesitate si extrem de multe persoane au inteles faptul ca o silueta de invidiat si mentinuta in mod corect reprezinta primul semn al unei alimentatii sanatoase si a unui stil de viata optim. Asa ca investim extrem de multi bani si mult timp, energie si motivatie in eforturile de a ne mentine in forma. Si in acest sens apelam la sesiuni de aerobic, la clase de fitness, la cursuri de tae-bo, pilates si chiar yoga.

Haideti sa vedem si cum reusim sa punem bazele unui studio de yoga si care sunt pasii esential de efectuat pentru a demara aceste afaceri de viitor:

1. Stabilim detaliile esentiale referitoare la demararea afacerii si le colectam in cadrul unui plan de afaceri. Cui ne adresam si ce servicii avem de gand sa oferim? Ce politica de preturi vom detine? Ce necesitati financiare exista pentru demararea si sustinerea afacerii? Ce competitori avem de infruntat? Ce servicii ofera acestia? Ce politica de preturi detin? Ce locatie este necesara pentru a ne amplasa studio-ul?

Acestea sunt doar cateva dintre zecile de aspecte pe care va trebui sa le detaliati in cadrul planului de afaceri. In functie de fiecare decizie luata va veti contura si calibrul capitalului necesar. Veti oferi servicii de lux si la preturi uriase? Vreti un studio de yoga pe Calea Victoriei, intr-o sala uriasa si decorata pana in cel mai mic detaliu? Fiti atent la fiecare detaliu pentru a va adresa audientei potrivite.

2. Operam in completa legalitate daca respectam cerintele legislatiei in domeniu si daca obtinem toate autorizatiile si avizele necesare. Exista numeroase demersuri de efectuat si intotdeauna puteti sa economisiti timp daca delegati un specialist pentru indeplinirea acestor sarcini.

3. Locatia deja inchiriata trebuie renovata si decorata in ton cu asteptarile si profilul viitorilor dvs clienti. La nevoie nu ezitati sa cooptati un decorator profesionist care sa preia aceste sarcini deosebit de importante.

4. Dupa finalizarea lucrarilor de renovare si decorare puteti incepe sa va ocupati de consolidarea unei prezente online: website + blog + pagina de Facebook + forum si nu numai.

5. Acum este momentul sa incepeti sa recrutati personal pentru sustinerea cursurilor de yoga. Apelati doar la profesionisti cu experienta serioasa in domeniu.

6. Nu neglijati faptul ca veti avea nevoie de anumite lucruri: cateva piese de mobilier pentru hainele clientilor, pentru covorasele de yoga, o sala de asteptare si masa pentru servirea unei cafele, a unui ceai, o receptie pentru primirea si inregistrarea clientilor si nu numai.

7. Organizati si promovati ziua lansarii studio-ului dvs de yoga.

Mult succes!


Tags: studio yogaclasa yogacursuri yogaafaceri yoga

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]