Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Idei de afaceri: Deschide-ti un atelier de croitorie!
05 Mai. 2017
29769

67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes
Coitoria... un domeniu dintotdeauna atractiv, fie si pentru simplul hobby pe care dorim sa il urmam. Adevarat. Nu toti suntem interesati sa devenim coitori si sa oferim servicii de croitorie.
Cu toate acestea, ideea de a stapani arta croitoriei ne tenteaza pe multi, fie si pentru simplul fapt ca ar putea deveni un hobby sau pentru a economisi bani si timp. La urma urmei, croitorii practica de multe ori tarife ametitoare si au agendele pline ochi!
Cultivarea plantei cu 5 arome

Criptomonede Ghid practic pentru incepatori

Ghid practic Realizarea de sapun natural
De aici si ideea unei afaceri interesante. Capitalul de start-up pentru o astfel de afacere este cat se poate de moderat. Pornim de la gandul ca avem deja masina profesionala de cusut si materie prima de inceput.
Investim in noi si noi materiale si realizam un mic portofoliu de creatii personale. Acest portofoliu va deveni atractia principala pentru clienti si viitori clienti. Pe baza unei serii cat mai variate de creatii de calitate vom atrage clienti care ne vor ajuta sa ne amortizam investitiile si sa obtinem profit.
Aspecte esentiale pentru succesul unei afaceri cu propriul atelier de croitorie:
1. Alcatuiti un mic plan de afaceri, chiar daca este doar o agenda in cadrul careia sa stabiliti linia centrala a afacerii si obiectivele principale, alaturi de strategiile care va vor ajuta sa le indepliniti.
2. Urmati cursuri de specializare si perfectionare pentru a oferi servicii de calitate. Nu va permiteti sa invatati pe timpul si banii clientilor. Un client nemultumit este pierdut pentru totdeauna si, mai mult de atat, va poate face publicitate negativa care sa va taie accesul la multi alti potentiali clienti.
Intrati in afacere in momentul in care sunteti siguri de abilitatile voastre de coitor! Oferiti servicii gratuite catre rude, prieteni si vecini si abia apoi treceti la clienti si la practicarea de tarife serioase.
3. Aprovizionati-va cu materiale de calitate si tineti-va la curent cu mersul modei. Modelele realizate trebuie sa reflecte cerintele clientilor in conformitate cu stilurile agreate.
4. Urmati cursuri de management, de marketing, de planificare financiara si nu numai. Doar asa veti putea sa consolidati o afacere profitabila, nu o simpla activitate.
5. Mizati pe marketing, pe un mic plan de marketing. Acesta trebuie sa reprezinte schita strategiilor de marketing pe care veti pune accentul pentru ca serviciile oferite sa devina cat mai vizibile.
6. Fidelizati clientii! Oferiti-le reduceri, promotii, cadouri. Nu trebuie sa detineti un hipermarket pentru a miza pe aceste strategii. Mai ales cand sunteti la inceput si nevoia de clienti este uriasa, strategiile de atragere a clientilor sunt vitale!
Dupa ce a lucrat timp de sapte ani in domeniul HR si alti sapte in contabilitate, Aida Stanescu in varsta de 40 de ani a inceput propria afacere cu un mic atelier de croitorie. Pasiunea pentru cusut a mostenit-o de la mama sa, si in 2012 a deschis atelierul numit Aida Design. Citeste aici povestea afacerii>>
sursa foto; www.freegreatpicture.com
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Urmareste-ne pe Google News
Votati articolul
Nota: 4.2 din 5 - 71 voturi.Articole conexe
4 idei de afaceri mici care iti aduc profit
de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...
3 idei de afaceri mici pe care le poti porni chiar acum
de Florin Amariei
30 Iun 2021
Vrei sa fii antreprenor? Vrei sa ai o afacere de succes? Vrei sa fii independent din punct de vedere financiar si sa nu fii manageriat de nimeni...
7 idei de afaceri mici care fac profit
de Florin Amariei
17 Oct 2019
Sa pornesti o afacere nu e doar o idee, ci este vorba despre aplicarea acesteia in lumea reala. Infaptuirea ideii necesita efort, concentrare si, in...
Cele mai bune 4 idei de afaceri mici in Romania
de Florin Amariei
25 Sep 2019
Romania nu are suficiente afaceri mici in momentul de fata, asadar poti alege una din aceste cele mai bune 4 idei.
Fie ca iti doresti un venit...
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Profit MAXIM cu investitie MINIMA. TOP 6 afaceri pentru 2022
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Citeste Raportul Special GRATUIT

Profit MAXIM cu investitie MINIMA. TOP 6 afaceri pentru 2022
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special
Idei de AFACERI 2022
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- 17 intrebari esentiale despre criptomonede! Gasesti raspunsurile impecabile in ghid!
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici: LAVANDA! Profit de peste 8.000 de euro/ha!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- NOU: Ghid pentru plantatia ta de Paulownia - o afacere cu radacini viguroase si roade financiare bogate!