Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici, idei de afaceri profitabile

de Ilinca Dobrescu 08 Oct. 2011 6225
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In prezent, antreprenorii si potentialii antreprenori se orienteaza catre ideile de afaceri mici, simple, care sa presupuna nevoi de capital redus si riscuri minime. Ne indreptam catre idei de afaceri profitabile, in acelasi timp, afaceri care sa fie verificate si dovedite in a elibera profiturile de care avem nevoie. Iata cateva idei de afaceri mici si profitabile in acelasi timp:

1.    Idei de afaceri mici si profitabile cu oferirea de servicii de SEO. Optimizarea website-urilor pentru cooptarea de trafic din motoarele de cautare este una dintre cele mai eficiente si utilizate tehnici pentru afacerile care detin prezenta online in prezent.

Afacerile au nevoie de trafic sustinut si redirectionat in mod regulat pentru a-si alcatui o baza stabila si crescanda de potentiali clienti. Profesionistii care detin cunostintele necesare pentru optimizarea website-urilor si blogurilor afiliate companiilor sunt unii dintre cei mai ceruti. Afacerile de oferire de servicii de SEO sunt mici si foarte profitabile.

Profesionistii lucreaza de foarte multe ori de la domiciliul personal si nu sunt necesare cheltuieli importante pentru detinatorii acestor afaceri. Veti avea nevoie de un website prin intermediul caruia sa va promovati serviciile, de un ranking care sa va dovedeasca calitatea serviciilor si de activitatea de a va coopta clienti pentru profituri mari.

2.    Idei de afaceri mici si profitabile cu sapunuri medicinale si de lux. Prepararea sapunurilor de lux si a celor medicinale la domiciliul personal se dovedeste una dintre cele mai banoase activitati pentru multi straini si, mai nou, si pentru romani.

Capitalul necesar nu este unul mare si avantajul major este ca puteti incepe cu putin, cu productii mici. De asemenea, cei care se vor orienta catre aceste idei de afaceri mici si profitabile vor descoperi o cerere in ascensiune.

3.    Idei de afaceri mici si profitabile cu prepelite japoneze. Multi vor considera aceste idei de afaceri ca fiind intr-adevar profitabile insa vor fi reticenti in a le considera mici.

Adevarul este ca puteti incepe cu putin, cu un numar mic de prepelite si apoi sa va dezvoltati afacerile pe masura ce apar si profiturile. Prepelitele cresc repede, ofera o productie avantajoasa de oua, consuma cantitati mici de hrana si pot fi crescute in baterii supra-etajate. Aceste idei de afaceri sunt profitabile pentru cei care detin casa la curte si un spatiu minim pentru depozitarea lor si a materiilor prime necesare.

Cititi si "Top 14 idei de afaceri profitabile, la cheie, pentru 2012"


Tags: afaceriafaceri miciafaceri profitabileidei de afaceriprepeliteseosapun afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]