Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru anul 2019

de Camelia Diaconu 06 Mai. 2019 3542
3.14 din 21 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Antreprenoriatul nu este pentru oricine, ci se potriveste manusa doar pentru persoanele perseverente si capabile sa isi asume eventualele riscuri ale unui esec. Crearea afacerii potrivite nu este un lucru usor, ci o munca asidua pana la atingerea obiectivului. Daca esti o persoana capabila si iti doresti sa devii un antreprenor de succes in anul 2019, iata cateva idei de afaceri!

Sa ai spirit antreprenorial inseamna sa fii un bun lider, capabil sa managerieze cu succes orice actiune cu care intra in contact. Mai mult de atat, sa fii un lider bun inseamna sa fii un exemplu bun pentru cei din jur, pentru ca ei sa te urmeze in indeplinirea obiectivelor tale. Decizia de a deveni antreprenor vine la pachet cu o serie de schimbari in ceea ce priveste obiceiurile si intreg stilul de viata pe care l-ai avut pana acum. Insa, cu pasiune si cu ajutorul disciplinei, ideea de afacere se poate transforma intr-un succes .

 
3 Idei de afaceri pentru antreprenori

 
Idei de afaceri in domeniul gastronomiei. Din fericire, gastronomia este un domeniu variat si plin de oportunitati de afaceri. Este si va ramane intotdeauna o tendinta, fiind descris un domeniu fascinant si usor de inteles, mai ales ca tot mai multi oameni sunt interesati de gastronomie. 
 
O idee de afaceri de succes ar putea fi deschiderea unui restaurant cu specific. Spre exemplu, un restaurant cu livrare cu mancare vegana, deoarece cererea este tot mai mare si in fiecare an tot mai multi romani declara ca au decis sa urmeze acest stil de viata. Un restaurant cu specific italian in care sa aduci atmosfera frumoasei tari si preparatele gustoase de care italienii se bucura deja. 
Si pentru ca toate afacerile isi desfasoara activitatea si in mediul online, poti realiza si video-uri cu mici trucuri si secrete din bucataria restaurantului, pentru a te apropia si mai mult de clientii tai.

 
Idee de afaceri in domeniul fashion. Un domeniu de interes intotdeauna pentru femei, dar si pentru barbati, pentru ca nu mai este deloc un secret faptul ca romanii isi doresc sa fie in pas cu moda si investesc bani  in vestimentatie si accesorii. Un magazin intr-un centru comercial ori intr-o zona populata a orasului in care sa pui la dispozitie piese unicat, poate chiar personalizate in functie de cererea clientilor. Magazinele online sunt intr-o continua crestere mai ales ca moda evolueaza in mod constant.

 
Magazin second-hand. Magazinele de imbracaminte si accesorii second hand s-au inmultit deoarece sunt tot mai multe persoane care cauta acest tip de imbracaminte. Un magazin cu haine la mana a doua inseamna un magazin cu piese de calitate, piese care nu mai sunt de actualitate in alte magazine, dar care si-au pastrat intact forma si valoarea. Este una dintre afacereile cu un potential urias de crestere daca ne gandim ce popularitate au magazinele second hand peste hotare. Nu de putine ori marile vedete au declarat faptul ca obisnuiesc sa isi cumpere haine  si accesorii dintr-un magazin second hand. 

 
Asadar, in functie de preferinte, dar si de interes, gandeste-te ce domeniu de afacere ti se potriveste nu ezita sa iti incepi o afacere care sa iti aduca succesul mult dorit!
 


Tags: afaceri 2019idei de afaceri 2019afaceri profitabile 2019

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.14 din 5 - 21 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]