Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru care nu trebuie sa renunti la job

de Florin Amariei 17 Iul. 2019 8540
4.33 din 68 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sunt oameni care viseaza sa cladeasca multinationale care sa stranga milioane sau chiar miliarde de euro, insa pentru antreprenorii care vor o afacere mica care sa nu le ocupe foarte mult timp sunt alte solutii. Vezi aceste idei de afaceri pentru care nu trebuie sa renunti la job si alege ceea ce iti place cel mai mult.

Sa pornesti o afacere nu inseamna sa lasi totul deoparte si sa te concentrezi exclusiv pe acest nou proiect. Daca nu ai bani foarte multi la dispozitie care sa iti permita sa renunti la actualul job, atunci avem cateva idei pentru tine pe care le poti incerca pentru a-ti incepe calatoria pe calea antreprenoriatului. Cine stie, poate in timp business-ul tau va evolua atat de mult incat va elimina necesitatea unui loc de munca.
 
1. Gazduire completa de evenimente la domiciliu
Romanii nu au prins inca gustul afacerilor mici care sa le schimbe viata. In SUA, Franta sau UK a devenit deja un trend ca evenimentele mai multor companii sa aiba loc la domiciliul unor persoane care asigura atat spatiul necesar, cat si mancarea sau chiar muzica. Ai nevoie de minimum un PFA sau SRL si poti incepe activitatea linistit/a, daca detii o casa cu un decor frumusel in apropiere de centre de urbane in care exista suficiente corporatii. Activitatea poate fi destul de simpla, in functie de ceea ce oferi. Recomandarea noastra este sa organizezi in locul ales de tine doua-trei evenimente pe care le poti apoi exploate pe social media si pe site-ul propriu. E important ca oamenii care ar vrea sa intre in contact cu afacere ta sa stie din start la ce se pot astepta si sa vada ca nu vei face cu ei primul test. Un astfel de eveniment de o seara cu 20-25 de invitati poate fi facturat cu usurinta cu pana la 10.000 de lei. 
 
2. Creativitate
La job nu ai suficient timp sa iti exprimi simtul artistic si sa lasi creativitatea sa zburde? Ei bine, concentreaza aceasta energie in design grafic, Youtube sau porneste un Podcast. Un ghid care te poate ajuta sa deprinzi noi abilitati cu usurinta pentru utilizarea facila a Photoshop poti gasi AICI. Pe Youtube vei fi nevoit/a sa incarci videoclipuri originale care sa depaseasca cumulat 10.000 de ore de vizualizari pentru a incepe sa monetizezi respectivul continut. Un podcast e usor de realizat. Il poti face chiar si cu telefonul mobil, insa va trebui sa gasesti o metoda prin care sa atragi o audienta cat mai larga pentru a putea introduce apoi publicitate.
 
3. Tricouri!
Desi nu ar fi pus nimeni pret pe o astfel de industrie, tricourile personalizate sunt la mare cautare. Un accent important este pus pe acele afaceri car pot sa ofere rapid comenzile depuse de clienti. 
 
4. Decoratiuni
Ai tot timpul un interes crescut pentru casa ta si modul in care lucrurile sunt asezate in interior? De ce sa nu incerci sa ajuti alti oameni sa ajunga la rezultatul dorit folosindu-se de sugestiile si imaginatia ta? E suficient sa le arati cateva propuneri de idei si le vei lua imediat banii pentru acest tip de consultanta.
 
5. Plimbarile!
Ai calatorit mult pana acum? Daca da, atunci foloseste informatiile pe care le-ai acumulat pana acum si ofera-le oamenilor idei de calatorii neasteptat de placute, croite pe stilul lor de a fi.
 
Orice ai alege, noi iti dorim succes! Nu uita sa iti incropesti un plan de afaceri! E vital pentru un parcurs bun si pentru un management bun al banilor.
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afacerijobnu renuntiafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.33 din 5 - 68 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afacere cu gemuri. Viziune si strategie

de Idei de afaceri
24 Ian 2024
Europa este o piata concurentiala extrem de competitiva. Daca in tara noastra, de cele mai multe ori, afacerile se pornesc si se deruleaza „dupa...

Cresterea lipitorilor. O afacere dezvoltata in Romania

de Idei de afaceri
11 Nov 2022
A fost o vreme cand incasarile din vanzarea de lipitori in Franta au fost mai mari decat cele din vanzarea de cereale. Nemtii folosesc pe scara larga...

Avantajele investitiei intr-o afacere cu flori in ghiveci

de Idei de afaceri
20 Oct 2023
Afacerile includ investitii importante, insa nu doar sumele trebuie luate in calcul. Atunci cand vrei sa investesti intr-o afacere, cu flori in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]