Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru cei care s-au saturat de problemele lipsei de bani!

de Adela Simonescu 24 Iul. 2012 5032
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ne-am saturat sa traim intr-o permanenta stare de instabilitate financiara. Ne-am saturat sa ne gandim la ziua de maine cu frica si cu temeri numeroase, cu un sentiment de neputinta. Vrem sa ne inscriem copiii la cele mai bune universitati, sa ne cumparam o masina, o locuinta si chiar o mica casa de vacanta, de ce nu!

Iata si cele mai tari idei de afaceri care va pot aduce bani in plus, chiar mai multi decat credeti ca ati putea obtine de pe urma muncii dvs:

1. Vanzare de fotografii.
Chiar daca nu aveti cele mai interesante fotografii si nu sunt de cea mai inalta calitate, ele pot fi cerute si cumparate de numerosi internauti care doresc sa detina acordul autorilor de drept. Mai mult, daca stam sa cercetam putin mediul online si celelalte stock-uri de fotografii, vom descoperi ca majoritatea fotografilor sunt specializati pe anumite nise. Unii fotografiaza legume, altii ierburi, unii peisaje si unii pietre sau ierburi aromatice.

2. Autor de carti digitale. Nu aveti nicio specializare serioasa? Nu aveti experienta de lucru indelungata in vreun domeniu anume? Nu prea conteaza aceste lucruri cand stiti sa cercetati, sa analizati informatii, sa va documentati. Adunati informatiile de care aveti nevoie si pe care le considerati valoroase, oferiti sursele si aduceti audientei-tinta cartile pentru care va exista disponibilitate de plata. Dintre cartile cautate in mediul online: sfaturi pentru cei care doresc sa slabeasca, sfaturi pentru diabetici, sfaturi pentru un machiaj ireprosabil, sfaturi si trucuri pentru organizarea unei nunti ca la carte si la un buget redus samd.

3. Plimbari pentru catei, amenajari de gradini, bucatari personali, menajere, bone, meditatori si nu numai. Toate acestea sunt pozitii pe care am putea sa le ocupam daca orgoliul nu si-ar face de cap. Apoi, incet-incet am putea sa organizam aceste mici afaceri si sa le ducem la un alt nivel: agentie de recrutare si plasare de bone si menajere, agentie de recrutare si plasare de bucatari personali, de shopperi personali, de consultanti de imagine samd.

Totul poate sa inceapa de jos si niciodata nu trebuie sa disperam. Idei de afaceri exista pretutindeni. Trebuie doar sa deschidem ochii si sa intelegem ce putem face cu resursele pe care le avem la dispozitie, cum le putem valorifica in cel mai bun mod posibil si pentru cele mai tari rezultate!

Nu uitati ca puteti sa ne lasati comentarii in site si sa ne adresati orice intrebare referitoare la ideile de afaceri pe care doriti sa le valorificati!

Mult succes si spor la idei de afaceri!


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]