Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Idei de afaceri pentru cei pasionati de pescuit!
De foarte multe ori identificam cele mai potrivite idei de afaceri din hobby-urile si pasiunile care ne imbogatesc viata personala. Unii sunt pasionati de arta decorative, unii de vinuri de calitate, unii isi petrec timpul liber in biblioteci si unii la pescuit.
Haideti sa vedem si cele mai profitabile idei de afaceri in 2012, pentru cei pasionati de pescuit:Propriul meu plan de afaceri
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
1. Cresterea salaului. Iata un peste rapitor care se hraneste cu animale vii. In urma cu un deceniu s-au dezvoltat tehnologiile pe baza carora salaul a fost invatat sa se hraneasca cu furaje si sa fie usor de crescut si in sistem intensiv in cadrul fermelor piscicole. Discutam despre idei de afaceri potrivite pentru anul 2012 si destinate celor pasionati de piscicultura.
2. Cresterea somnului - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile in domeniul pisciculturii. Somnul european, sau somnul de Dunare este cunoscut de majoritatea oamenilor sub denumirea de somn. Este un peste cu valoare economica ridicata, fiind apreciat de foarte multa lume, din diferite paturi sociale.
Cunoscatorii stiu ca somnii care cantaresc 1-3 kg au gustul cel mai bun, carnea lor nu este foarte grasa si nu prezinta miros respingator, asa cum se intampla in cazul celor mari. Desi el poate creste la dimensiuni impresionante, de peste 100 de kg, in conditiile de ferma se prefera producerea exemplarelor mici de pana la 2,5 kg. Si aceasta este una dintre cele mai rentabile idei de afaceri pentru 2012, pentru cei pasionati de acvacultura si de cresterea somnului.
3. Cresterea pastravului - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile in domeniul pisciculturii. In ziua de azi, salmonicultura este atat de avansata incat pastravarul nu mai trebuie decat sa anunte un furnizor de furaje de pastrav ca doreste sa hraneasca pastravi. Acesta va oferi solicitantului inclusiv consultatia gratuita privind modul de administrare a furajelor, va explica ce furaje sa foloseasca la fiecare specie, categorie de varsta, in functie de anotimp samd.
Pastravarul trebuie sa se preocupe doar de asigurarea conditiilor optime de trai ale pastravilor: mentinerea apei la conditiile cerute, aprovizionarea la timp cu furaje si administrarea de medicamente.
Aceste idei de afaceri se pot dovedi profitabile foarte rapid de la start-up si detin numeroase oportunitati de valorificare a productiei obtinute :catre pensiuni, piete agro-alimentare, restaurante cu specific pescaresc, catre super si hipermarketuri, direct la poarta pastravariei si nu numai.
Articole conexe
10+ idei de afaceri pentru cupluri
de Bianca TilaIdei de afaceri pentru vara cu bani putini
de Florin AmarieiIdei de afaceri online profitabile
de Florin AmarieiIdei de afaceri online pentru 2024
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit