Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru exterior

de Camelia Diaconu 03 Ian. 2019 4087
4.25 din 24 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iti place sa lucrezi afara, iar gradinaritul te pasioneaza, de ce sa nu faci o afacere din asta? Daca iti place sa iti petreci cat mai mult timp in aer liber, atunci iata si cateva idei de afaceri din care poti face bani.

Sunt multe persoane care nu au timp sau nu sunt pasionate de treburile din exteriorul casei. Acesta este un avantaj pentru tine, daca iti place sa iti petreci timp in aer liber si sa aranjezi in detaliu orice obiect din jurul casei. Iti recomandam cateva idei de afaceri care iti pot aduce profit si sunt gandite special pentru persoanele carora le place sa lucreze in exterior.
 
Servicii de gradinarit. Aici sunt o multime de servicii incluse si nu ai cum sa te plicisesti. Sa tunzi florile si sa le ingrijesti in functie de sezon, sa tunzi si sa intretii gazonul pentru a creste frumos in fiecare an, sa plantezi flori, etc.
 
Amenajari gradini. Serviciile de amenajari exterioare sunt tot mai cautate de catre persoanele fizice care isi doresc o curte amenajata ca in reviste. 
 
Sera de plante.  Daca esti pasionat de ingrijirea plantelor, atunci fa si bani din aceasta pasiune. Cultiva, ingrijeste plante si dupa trimite-le catre vanzare. 
 
Sera cu fructe si legume. Daca ai un teren liber, atunci planteaza fructe si legume care iti aduc venituri suplimentare. Le poti vinde catre magazine locale ori lanturi de supermarket-uri, daca ai o productie mai mare, dar si in piete amenajate.
 
Ferma de animale. Daca ai un spatiu adecvat care iti permite sa cresti animale, atunci ocupa-te de o ferma.
 
Herghelie de cai. O afacere profitabila poate fi sa oferi lectii de calarie, dar si alte experiente de acest gen. Daca ai un teren si experienta in lucrul cu caii, atunci deshide-ti o herghelie.
 
Dresaj pentru caini. Sunt o multime de oameni care cauta dresori pentru caini, mai ales pentru cainii care participa la concursuri. Daca te pricepi si iti place sa lucrezi cu cainii, atunci incepe o afacere de dresaj.
 
Spalatorie de masini. Daca ai o locatie si mai ales daca locuiesti intr-o zona in care nu exista alte spalatorii auto, atunci deschide-ti o spalatorie auto.
 
Servicii de curatare piscine. Piscinele au nevoie de mentenanta regulata, asa ca o afacere care se ocupa de curatarea piscinelor poate fi extrem de profitabila mai ales pe timp de vara.
 
Servicii de varuit si vopsit. Vopsit gard, varuit case si orice alte constructii. Daca te pricepi la asta si iti place sa lucrezi in aer liber, atunci gaseste-ti o echipa de alti cativa mesteri si ocupati-va numai de acest domeniu.
 
Tururi locale ghidate. Daca locuiesti intr-o zona cu o istorie bogata si des frecventata de turisti, atunci fii un ghid informat pentru oameni. Turistii cauta informatii despre zonele in care ajung, iar un tur ghidat sau un birou de informatii ar fi un real ajutor pentru ei.
 
Tururi cu barca. Daca locuiesti langa un lac cu o priveliste deosebita si ai acces la o barca, atunci deschide-ti o afacere care sa ofere tururi ghidate pe apa. Iti poti cumpara mai multe barci pe care sa le inchiriezi turistilor care vin in zona pentru mini croaziere.


Tags: idei de afaceri pentru exteriorafaceri pentru exterior

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 24 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]