Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru iubitorii de caini

de Andrioae Ruxandra 27 Iul. 2014 6007
4.36 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cand vine vorba de afaceri legate de caini, majoritatea oamenilor sunt familiari doar cu educarea, instruirea si plimbatul cainilor. Exista insa numeroase afaceri pe care iubitorii de caini le pot incepe, avand grija in acelasi timp de animalele lor preferate.

 
Iata 7 idei de afaceri pentru iubitorii de caini:
 
1. Ingrijirea cainilor pe timpul zilei 
Asa cum stapanii isi fac probleme legate de grija cainilor atunci cand se duc la slujba sau in concediu, poti alege sa iti deschizi un centru de ingrijire a cainilor. Functioneaza la fel ca babysitting-ul, fiind chiar mai simplu.
 
2. Plimbatul cainilor
Este un alt serviciu legat de pasiunea ta pentru caini. Atat timp cat exista oameni care nu au timp sa isi plimbe cainii in mod regulat, vei avea un profit continuu. Vei avea destui clienti care vor vrea sa le plimbi cainii contra cost.
 
3. Intretinerea cainilor
Aceasta este alta afacere populara legata de timpul si dispozitia stapanilor de caini; acestia dintai nu au timp sa isi spele sau sa isi perie intotdeauna cainii, asa ca vor putea apela la serviciile tale.
 
4. Spalarea cainilor
Desi majoritatea iubitorilor de animale isi spala singuri cainii, exista oameni carora nu le place sau care nu isi pot tine sub control cainii atunci cand vine vorba de spalat. Cu putin calm si rabdare poti indeplini acest serviciu clientilor, chiar daca nu este tocmai genul de afacere foarte palpitant.
 
5. Furnizarea si distribuirea hranei pentru caini
Cainii sunt construiti de asa natura incat sa consume carne, dar se pot descurca si fara. Daca te pricepi la gatit, poti infiinta o afacere care sa presupuna prepararea biscuitilor sau a hranei pentru caini dupa retete proprii. Vei avea succes, pentru ca stapanii vor ca patrupedele lor sa se hraneasca intr-un mod cat mai natural si fara chimicale. Pentru aceasta ai nevoie de o bucatarie mai spatioasa, de un site pus la punct, care sa prezinte clientilor serviciile tale, si va trebui sa pui in aplicare cateva strategii de marketing.
 
6. Vanzarea accesoriilor pentru caini
Poti incepe o afacere si prin vanzarea accesoriilor pentru caini, indiferent ca este online sau offline. Poti vinde orice, de la mancare pentru caini, lese, hamuri, jucarii pentru caini, recipiente pentru mancare etc.
 
7. Deschiderea unui blog canin
Daca iti cunosti atat de bine cainele si esti la curent cu noile tendinte, poti face bani prin intermediul blogului. 
 
In concluzie, exista nenumarate afaceri pentru iubitorii de caini, care nu necesita in mod special un capital mare. Este important sa ai un plan de afacere bine organizat si sa cercetezi piata de afaceri pentru a observa competitia si toate detaliile ei.
 
Sursa: www.mytopbusinessideas.com
 


Tags: afaceriidei de afacerioportunitati de afacericainiafaceri cainiingrijire caini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.36 din 5 - 11 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]