Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri potrivite pentru orice antreprenor incepator

de Camelia Diaconu 27 Iun. 2019 9989
4.26 din 97 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca nu ai experienta, insa ai un plan de afaceri bine pus la punct si dispui de talent si creativitate, atunci poti incerca una dintre urmatoarele idei de afaceri. Iata ce business-uri poate incepe orice tanar antreprenor aflat la inceput de drum!

Inceputul unui business nu este sinonim cu investitii mari financiare si mult timp dedicat. Poti incepe un business profitabil chiar daca nu ai ani de experienta in domeniu si nici un buget extraordinar de mare. Tot ce trebuie sa faci este sa iti stabilesti de la bun inceput toti pasii afacerii.

Care este bugetul de promovare si cum intentionezi sa iti faci promovare? Care este publicul tinta caruia vrei sa te adresezi? Cum va arata site-ul tau de prezentare, etc.

 
Mai jos ne-am gandit la cateva idei de afaceri ce pot fi incepute oricand de catre orice tanar antreprenor doritor de succes. 
 
Toneta mobila de mancare. In ultimii ani, s-au dezvoltat tot mai multe festivaluri de food. Oamenii vin intr-un numar tot mai mare de la un an la altul deoarece sunt curiosi de preparate si gusturi noi. Mai mult de atat, concursurile sau emisiunile cu specific culinar sunt tot mai multe, la fel si doritori care vor sa lucreze in domeniu.

O afacere in tendinte acum este toneta mobila de mancare, mai exact foodtrack-urile care se deplaseaza cu toate uneltele necesare in locul in care se petrece festivalul. Nisa pe care ai putea sa o acoperi este variata deoarece poti incerca o toneta cu desert (clatite, wafe, briose, etc), toneta cu burgeri, fructe de mare, cu paste, inghetata, etc.
Pentru a incepe acest tip de afacere nu ai nevoie de un buget mai mare de 5.000 de euro, iar investitia se recupereaza intr-un timp foarte scurt.

 
Spalatorie auto mobila. Oamenii sunt tot mai ocupati si nu reusesc sa se mai incadreze in timp pentru a-si duce la bun sfarsit toate planurile. De cele mai multe ori, in orase nu gasesti spalatorii suficiente, iar aceasta idee de business poate fi extrem de profitabila. O spalatorie auto mobila inseamna sa mergi acasa sau unde are nevoie clientul pentru a-ti indeplini scopul.

Vei avea nevoie de un aparat cu presiune pentru aer, produse de curatenie, perii si alte accesorii care sa te ajute sa iti faci treaba. Investitia nu este mai mare de 1.000 de euro, iar profitul il obtii intr-o perioada relativ scurta de timp.

 
Cosmetice naturale. Produsele cosmetice vor fi intotdeauna la mare cautare. Acum, mai mult ca niciodata, oamenii cauta produse cosmetice naturale, sunt atenti la ingredientele mentionate pe ambalaj si nu mai cumpara orice produs doar pentru ca este ieftin. Spre exemplu, in Romania, la mare cautare sunt sapunurile naturale, asa ca o afacere in acest domeniu se poate transforma in scurt timp intr-un business de succes.

Pentru inceput, costurile initiale sunt mici. Vei avea nevoie doar de substantele din care sa pregatesti sapunurile, dar si ce cateva ustensile care sa te ajute in procesul de preparare.

 
Trei idei de afaceri simple care pot fi incepute in orice perioada a anului si care pot avea castiguri substantiale daca te ocupi activ de promovarea brand-ului.


Tags: oportunitati de afaceriafaceri antreprenoriantreprenoriat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.26 din 5 - 97 voturi.

Articole conexe

Oportunitati de afaceri cu produse din piele naturala

de Camelia Diaconu
10 Iun 2019
Produsele din piele naturala se bucura de succes inca din cele mai vechi timpuri, chiar din anul 3500 i Hr. În prezent, pielea este considerata unul...

5 Oportunitati de afaceri pentru luna decembrie

de Camelia Diaconu
26 Nov 2019
Afacerile sezoniere sunt de multe ori o sursa substantiala de venit, de aici si tot mai multe afaceri deschise doar vara sau pe timp de iarna. Astazi...

Trei oportunitati de afaceri in Romania

de Ideideafaceri.ro
03 Feb 2020
Ne indreptam cu pasi repezi spre a doua parte a anului 2018, insa asta nu inseamna ca timpul este pierdut. Iata 3 oportunitati de afaceri pe care le...

Topul tarilor care sustin antreprenoriatul feminin

de Marinache Paula
09 Mar 2017
Conform primului raport Index of Women Entrepreneurs, publicat de Mastercard, conditiile de sustinere puternice - precum accesul la serviciile...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]