Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri profitabile - Cursuri de auto-aparare!

de Matei Antonescu 08 Oct. 2012 3447
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi romani practica diverse forme de arte martiale. Incercam putin shotokan, tae-kwan-do sau avem alte preferinte pentru cursurile care ne vor ajuta sa ramanem in completa siguranta oricand, oriunde ne-am afla, in orice anturaj ne-am regasi.

Si adevarul este ca din ce in ce mai multi parinti cauta sa isi inscrie copiii la astfel de cursuri. Si noi, adultii, suntem dispusi sa alocam un buget solid pentru a urma astfel de cursuri care sa ne ajute sa fim pregatiti pentru orice fel de situatia in care ne-am afla.

Pentru cei care stiu ca este cazul sa inceapa investitiile in aceasta directie, iata si aspectele esentiale de urmarit:

1. Primul element decisiv pe care vom pune accentul pentru a da un start-up corect acestei afaceri ramane planul de afaceri.
Planul de afaceri devine o colectie de date care ne ajuta sa ne pastram vie viziunea in mersul afacerii. Tot planul de afaceri ne ajuta sa ne ferim de obstacole si probleme, sa pastram un drum corect in mediul de afaceri, sa luam cele mai inteligente decizii si sa adoptam cele mai eficiente solutii cu putinta. Asa ca nu economisti timp si energie si nu faceti rabat de la calitatea acestei resurse esentiale pentru succesul intregului business.

2. Al doilea element decisiv pe care vom pune accentul este reprezentat de locatia salii in cadrul carora vom organiza cursurile. Puteti incheia un contract de inchiriere cu o scoala ce detine sala de sport incapatoare, adecvata activitatii dvs. Cursurile pot fi tinute in weekend sau la finalizarea orelor de curs ale studentilor. Nu neglijati faptul ca numerosi cursanti doresc sa vina dupa orele 18.00, atunci cand programul de lucru se finalizeaza.

3. Al treilea element pe care trebuie sa va concentrati atentia este cel reprezentat de pregatirea si nivelul calitatii profesionistilor care vor sustine cursurile de auto-aparare.

Recrutati cu mare atentie specialistii in cursuri de auto-aparare si recompensati-i in mod corect pentru a le pastra nivelul de motivatie ridicat mereu. Doar asa vor sustine cursurile cu maxim interes si asa se va putea lucra cu eficienta pentru a retine si fideliza clientii.

Nu uitati faptul ca un client multumit devine unul fidel si gata sa va recomande serviciile catre alti potentiali clienti.

De asemenea, nu uitati ca veti avea nevoie sa efectuati demersuri de respectare a legislatiei in vigoare in acest domeniu. Obtineti toate autorizatiile necesare si asigurati-va ca lucrati in completa legalitate.

Nu in ultimul rand, investiti timp si energie in identificarea unor furnizori seriosi de echipament sportiv, in cazul in care aveti astfel de necesitati.


Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceriidei de afaceriidei afaceriafacerecursuri de auto-aparare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]