Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri profitabile in 2012 - Cultivarea capsunilor in sistem ecologic

de Ideideafaceri.ro 02 Sep. 2011 10586
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din ce in ce mai multi dintre noi ne orientam catre idei de afaceri pe care sa le putem demara pentru obtinerea de profituri care sa ne ajute sa rezistam cu fruntea sus pe timp de criza economica si nu numai. Cautam idei si oportunitati de afaceri profitabile, pe care sa le aducem in pragul succesului, idei de afaceri care sa se preteze lucrului in familiei, de acasa, din comfortul locuintei noastre, a gospodariei noastre. Iata una dintre cele mai bune idei de afaceri pentru 2012 si nu numai.

Cultivarea capsunilor este una dintre cele mai profitabile idei de afaceri, numai buna de demarat in 2012. Pana atunci detineti timpul necesar pentru a va planifica si organiza acest proiect. Haideti sa vedem cateva date referitoare la aceste idei de afaceri si la avantajele pe care acestea vi le ofera:

1.    Capsunul, prin sortimentul de soiuri existente in cultura si prin perioada in care isi matureaza fructele, prezinta o importanta mare in aliementatia omului, fiind prima specie care ofera fructe proaspete, in primavara, dupa o perioada saraca, in care au predominat merele. In functie de sistemul de cultura, maturarea fructelor la capsun incepe din a doua jumatate a lunii aprilie (cultura protejata si fortata) si se prelungeste pana la mijlocul lunii iunie (la cultura multianuala in camp).

2.    Capsunul prezinta importanta atat pentru producatorul industrial de fructe, care poate valorifica la preturi bune productia timpurie, realizand astfel rezultate economice considerabile, cat si pentru micul proprietar de teren, care, prin cultura capsunului, poate realiza venituri importante cu care isi poate continua activitatea in sectoare horticole (pomicultura, legumicultura, floricultura).

3.    Talia redusa a plantelor face posibila cultura pe cele mai mici suprafete, atat in plantatii pure, cat si intercalat, in plantatiile pomicole tinere. Producerea materialului saditor, infiintarea si intretinerea culturii se fac destul de usor si nu necesita personal cu inalta calificare. Potentialul mare de productie si veniturile care se realizeaza fac cultura foarte rentabila.

4.    Fructele de capsun sunt foarte solicitate atat pentru consumul in stare proaspata, cat si prelucrate la nivel familial sau industrial in cele mai diverse moduri:dulceata, gem, jeleu, sirop etc.

Nu numai cultura capsunilor este reprezinta o buna idee de afaceri, ci si a catinei, a zmeurei, a afinelor, a coacazelor, a zmeurelor si multe altele. Aflati toate informatiile din partea expertilor din domeniu aici si demarati-va afacerile care sa va aduca stabilitatea financiara de care aveti nevoie!




Tags: cultivare capsunafaceriidei de afaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]