Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri simple cu investitie minima

de Julian Manescu 22 Apr. 2014 6991
3.5 din 17 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cat de simple ti se vor parea ideile de mai jos, tu vei decide. Investitia, insa, este minima. Te las sa decizi ce ti se potriveste si sa analizezi cat de profitabile sunt aceste afaceri pentru tine!

Livrari de legume-fructe
 
Ai masina? Daca da, atunci iti va fi foarte usor sa incepi un astfel de business. Tot ce-ti trebuie este sa faci rost de furnizori buni, consecventi si de incredere. De la mame care isi petrec mult timp la job, la batrani carora le este tot mai greu sa se deplaseze sau sa care greutati, va trebui sa gasesti exact clientii direct interesati. 
 
Acestora le poti oferi serviciul de livrare saptamanal, lunar sau oricand au nevoie. Desigur, daca vei merge pe ideea ca acestia sa-si faca un abonament si sa comande cu o frecventa prestabilita, ii vei putea atrage cu discount-uri, oferte sau premii in produse.
 
Imi amintesc ca am vazut la stiri la sfarsitul anului 2013, cum undeva prin Japonia sau Coreea, cei care calatoreau cu metroul aveau la indemana la iesirea din subteran automate speciale pentru shopping online. Asta nu inseamna decat ca ne indreptam tot mai mult spre mediul virtual si spre astfel de servicii. Nu stiu daca este sau nu un lucru laudabil, insa, tendinta exista si trebuie sa tinem cont de ea. 

Inchiriere cort de petrecere
 
Daca te gandesti la un cort professional in care se poate organiza o nunta de vis in aer liber, costurile vor fi inseminate in achizitionarea cortului cu pricina complet utilat. Ma refer aici la sistemul de incalzire, ventilatie si fum, dar si la drapajele care mascheaza scheletul cortului. Dar, sa ne gandim cum ar fi o afacere cu corturi mai mici pe care sa le poti inchiria pentru organizarea unei simple petreceri in aer liber sau a unui gratar cu familia si prietenii. 
 
Oricine, la un moment dat, va avea nevoie de un astfel de serviciu. Si daca vei sti sa te promovezi, cu siguranta vor apela la tine! 
Astfel, gaseste cateva corturi accesibile la pret si investeste in ele, apoi ofera-le ca varianta acelora din preajma ta care au evenimente de organizat. Nu uita ca este foarte important sa ai un marketing bun. Poti incepe oricand prin a te promova pe retelele de socializare si in mediul online. Pe masura ce vei prinde radacini cu aceasta afacere, poti investi in mai multe tipuri de cort, diferite ca dimensiune, forma si, eventual, culoare. 
 
Activitati de “predare”
 
Daca ai dansat toata viata nu este cazul sa abandonezi! Daca ai predat sau cunosti mai multe limbi straine, nu este cazul sa pastrezi asta doar pentru tine! Daca ai veleitati artistice sau academic, este timpul sa iti indrepti atentia si sa-ti focalizezi energia spre propriul business. 
 
Poti face aceasta afacere de oriunde mergand pe programari si fixandu-ti propriul program. Si aici, ca in multe alte activitati, marketingul este de nelipsit. Gaseste nisa potrivita si da-i bataie. Spre exemplu, pe langa metodele clasice, poti preda un curs de limba straina la care te pricepi si pentru care ai diploma atestata angajatilor din cadrul unei institutii publice sau private. Sau daca esti artist, te poti indrepta spre un club cu specific. Sunt multe variante posibile, doar imaginatie si creativitate sa ai sa le pui in aplicare.
 
 


Tags: idei de afaceriafaceriafaceri simple

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 5 - 17 voturi.

Articole conexe

Caciu: 150 de milioane de euro disponibile pentru digitalizarea IMM-urilor

de Bianca Tila
21 Mar 2024
Antreprenorii au posibilitatea de a beneficia de granturi de pana la 150 de milioane de euro pentru dezvoltarea tehnologiilor digitale avansate pe...

Piata criptomonedelor revine. Bitcoin atinge un nou record

de Bianca Tila
11 Mar 2024
Bitcoin a atins un nou record, depasind pragul de 71.000 de dolari, avand in vedere ca interesul pentru criptomoneda a crescut datorita perspectivei...

Indicele ROBOR a stagnat

de Bianca Tila
06 Mar 2024
Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 6,08% Indicele ROBOR la 6 luni a stagnat la 6,11%. Indicele ROBOR la 3 luni este cel in functie de care sunt...

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]