Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri super profitabile - Casa de cultura pentru copii

de Maria Nicutar 21 Aug. 2011 8303
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Copiii, femeile gravide si mamele sunt trei categorii perfecte de consumatori care au nevoie permanenta de produse si servicii customizate in mod special pentru ei. Parintii sunt dispusi sa scoata bani buni din buzunare pentru a le asigura celor mici hrana adecvata, hainute frumoase si de calitate, jucarii educative si mai presus de orice, o educatie aleasa care sa le asigure celor mici un start bun in viata, un start pe care sa nu il piarda in fata celorlalti cu care vor concura.

In aceste considerente, daca stam sa privim putin lucrurile dintr-o perspectiva diferita, viata este ea insasi o afacere si cei care detin abilitatea de a o conduce in cea mai buna maniera, cei care detin abilitatea sa isi duca cele mai avantajoase negocieri si reduceri de pret sunt cei mai castigati si vor detine cele mai castigate odrasle.

Una dintre ideile de afaceri numai bune pentru a ajuta parintii sa isi scoleasca copiii este cea de a deschide o casa de cultura. Acesta este un proiect superb si chiar nobil atunci cand va oferi su gratuitati pentru cei mai putin instariti dar cu talent si interes.

Iata de ce veti avea nevoie pentru a va demara o astfel de afacere:
1.    Trebuie sa va infiintati o firma.

2.    Trebuie sa va gasiti o locatie avantajoasa. Evitati zonele marginale, cartierele cu reputatie slaba si zonele cu trafic prea mare. Alegeti o zona linistita, un cartier curat sau chiar de lux, o strada mai separata de traficul autoturismelor.

3.    Trebuie sa renovati si sa mobilati adecvat spatiul in care se vor tine cursurile

4.    Trebuie sa va proiectati un website  si sa prezentati ofertele si serviciile indelung gandite. Oferiti preturi accesibile si cele mai bune combintatii de oferte(curs de pian cu reducere de 50% la cursul de arte martiale samd).

5.    Trebuie sa efectuati recrutarea angajatilor, de la personal care sa asigure curatenie, la profesori, contabil, reprezentant al departamentului de resurse umane, un marketer, un grafician care sa proiecteze bannere, flyere, brosuri sadm. Toti angajatii trebuie sa detina specializari si experienta indelungata.

Nu angajati profesori care nu isi cunosc domeniul sau care nu sunt potriviti pentru predarea cursurilor catre copiii. Este nevoie de multa rabdare si joaca pentru a-i face pe cei mici sa indrageasca pianul, vioara, o limba straina sau dansul.




Tags: idei de afaceriafaceriafaceri profitabilecasa de cultura pentru copiicursuri copii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]