Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei pentru afaceri mici in domeniul fashion

de Camelia Diaconu 22 Apr. 2020 6094
4.57 din 27 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca esti pasionata de moda si din mana ta ies creatii complet diferite si deloc banale, atunci poate ca este momentul potrivit sa iti transformi pasiunea intr-o afacere. Iata si cateva idie pe care le poti incerca in domeniul fashion.

Sunt o multime de persoane pasionate de fashion, de moda, design vestimentar, dar care nu au suficient curaj ori nu stiu care este nisa cu care sa vina pe piata cu productii noi. Orice idee care are legatura cu vestimentatia este foarte bine primita cat timp are in spate cateva conceptii solide cum ar fi: calitate, originalitate, design spectaculos si pret accesibil in raport cu calitatea produsului. Ti-am pregatit o lista cu cateva idei de afaceri in acest domeniu pentru a te inspira sa iti incepi o noua cariera, aceea de antreprenor.
 
Vinde haine online. Cel mai usor pentru inceput este sa incepi cu vanzarea hainelor online. Haine pe care le poti procura de pe alte site-uri din strainatate ori chiar din alte tari, daca ai posibilitatea sa ajungi. Incepe o colaborare cu alte site-uri specializate unde sa iti vinzi si tu linia de hain.
 
O linie de pantofi. Daca iti plac pantofii si ai idei unice pentru acestia, atunci construieste-ti propria linie de manufactura de pantofi.
 
O linie de tricouri unicat. O linie cu modele de tricouri complet diferite fata de ceea ce avem acum pe piata. Tricouri cu mesaje inspirationale, tricouri cu texte ori imagini amuzante, tricouri cu print-uri spectaculoase, etc.
 
O linie de genti. Sunt o multime de femei care sunt pasionate de genti si tot ce isi doresc este sa gaseasca modele noi, diferite, care sa nu semene intre ele. Din pacate, nu gasim multi designer cu idei originale pentru posete, asa ca este o idee profitabila de afaceri.
 
Stilist vestimentar. Daca ai invatat multe despre trendurile de moda, atunci invata-i la randul tau si pe altii. Ofera sfaturi despre moda si stil intr-o maniera ajutatoare si pentru cei care nu au timp sau nu se pricep la asta.
 
Blog despre fashion. Scrie despre trendurile in moda, noutatile, ce se poarta, ce nu se poarta, care sunt miscarile in moda, etc. Ajuta-le pe celelalte pasionate de fashion sa fie la curent cu tendintele fara sa plateasca bani pentru asta. Ele te vor citi, tu vei obtine trafic si bani.
 
Creeaza o linie de haine pentru gravide. Femeile insarcinate se lupta cu aceasta problema. Nu gasesc multe magazine special create pentru nevoile lor si sunt nevoite sa isi cumpere haine mai mari si nu intotdeauna la moda. Fa-ti propria ta linie de haine in acest domeniu.
 
O line cu rochii de mireasa. Fiecare mireasa isi doreste o rochie unica si se loveste de multe bariere in magazinele predefinite cu rochii de mireasa. Fa-ti o linie cu rochii de mireasa la comanda. Rochii pe care sa le dezvolti dupa bunul plac al clientelor. 
 
Bijuterii hand made. Personalizeaza bijuteriile pentru a le da viata. Alege modele deosebite cu materiale diferite de tot ce vedem acum. Renunta la clasicele pietre mari si vino cu design elegant care poate fi purtat de orice categorie de varsta.


Tags: idei de afaceri pentru fashionidei de afaceri miciafaceri mici profitabileidei de afaceri in moda

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.57 din 5 - 27 voturi.

Articole conexe

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

3 idei de afaceri mici pe care le poti porni chiar acum

de Florin Amariei
30 Iun 2021
Vrei sa fii antreprenor? Vrei sa ai o afacere de succes? Vrei sa fii independent din punct de vedere financiar si sa nu fii manageriat de nimeni...

7 idei de afaceri mici care fac profit

de Florin Amariei
17 Oct 2019
Sa pornesti o afacere nu e doar o idee, ci este vorba despre aplicarea acesteia in lumea reala. Infaptuirea ideii necesita efort, concentrare si, in...

Cele mai bune 4 idei de afaceri mici in Romania

de Florin Amariei
25 Sep 2019
Romania nu are suficiente afaceri mici in momentul de fata, asadar poti alege una din aceste cele mai bune 4 idei. Fie ca iti doresti un venit...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]