Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Implant dentar pret. De ce acest tratament reprezinta o investitie buna?

de Idei de afaceri 26 Mai. 2021 1646
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Lipsa unuia sau a mai multor dinti nu reprezinta o problema pe care ar trebui sa o ignori, deoarece consecintele pot fi grave. Odata cu extractia sau pierderea unui dinte, incepe procesul de resorbtie osoasa si poti ajunge sa pierzi si dintii invecinati.

Multe persoane se confrunta cu aceasta problema, dar amana rezolvarea ei din diverse motive, nestiind ca nu doar aspectul estetic va fi afectat. Daca ai o dantura incompleta, probabil ca ai auzit deja despre tratamentul cu implant dentar. Este cea mai moderna si eficienta solutie pentru restaurarea danturii, iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase!

Cu ajutorul unui astfel de tratament, nu numai ca vei stopa procesul de resorbtie osoasa, dar iti vei recapata functionalitatea danturii si te vei bucura din nou de un zambet impecabil. Iata cateva lucruri importante despre implanturile dentare:

Ce este un implant dentar?

Implantul este un surub din titan care inlocuieste radacina naturala a dintelui lipsa. Implantarea este procedura prin care se insereaza acest surub si care se realizeaza sub anestezie pentru ca pacientul sa nu simta durere. 

Dupa ce implantul a fost inserat, pacientul va trebui sa astepte cateva luni pentru ca acesta sa se integreze in structura lui osoasa. Odata ce acest proces este complet, medicul specialist va putea atasa bontul protetic si coroana dentara din ceramica, rezultatul fiind un dinte 100% functional care va arata si se va simti la fel ca restul danturii.

Implant dentar pret. Cat costa acest tratament?

In cazul in care ai unul sau mai multi dinti lipsa, atunci cu siguranta ai nevoie de un implant dentar. Pret? Acesta variaza in functie de mai multi factori, precum brandul implantului, tipul coroanei dentare care se va atasa pentru a reda aspectul dintelui natural, tipul de anestezie, experienta specialistului sau procedurile suplimentare necesare. 

Din fericire, daca vei alege o clinica stomatologica de top, asa cum este Dental Excellence, vei putea avea un implant dentar la un pret avantajos. Iata care sunt ofertele speciale de care te poti bucura in aceasta perioada:

- implantul INNO, produs de Cowellmedi Corporation, cel mai mare producator de implanturi din Coreea de Sud, cu o experienta de peste 20 de ani in fabricarea de implanturi si biomateriale - 1845 de Lei, pret redus de la 2050 de Lei;

- implantul Bredent, un producator german cu peste 40 de ani experienta care foloseste tehnologie de ultima generatie si materiale de calitate superioara  - 2151 de Lei, pret redus de la 2390 de Lei.

De ce implanturile reprezinta o investitie buna?

Chiar daca tratamentul cu implant este mai costisitor decat altele, el reprezinta o investitie rentabila, deoarece durabilitatea lui este foarte mare. Asadar, daca vei alege acest tratament modern, te vei putea bucura de rezultatele lui chiar si toata viata. Implanturile care sunt ingrijite bine rezista multi ani la rand, De aceea, tot ce va trebui sa faci este sa respecti indicatiile medicului specialist cu privire la ingrijirea orala. 

In plus, fata de alte metode de reintregire a danturii, implanturile nu folosesc si nu deterioreaza dintii vecini. Asadar, in urmatorii ani, nu va trebui sa treci iar prin alte interventii de restaurare a danturii, ci te vei bucura de rezultatele acestui tratament!



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: implant dentarstomatologiesanatatedanturaoportunitati de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Oportunitati de afaceri cu produse din piele naturala

de Camelia Diaconu
10 Iun 2019
Produsele din piele naturala se bucura de succes inca din cele mai vechi timpuri, chiar din anul 3500 i Hr. În prezent, pielea este considerata unul...

5 Oportunitati de afaceri pentru luna decembrie

de Camelia Diaconu
26 Nov 2019
Afacerile sezoniere sunt de multe ori o sursa substantiala de venit, de aici si tot mai multe afaceri deschise doar vara sau pe timp de iarna. Astazi...

Trei oportunitati de afaceri in Romania

de Ideideafaceri.ro
03 Feb 2020
Ne indreptam cu pasi repezi spre a doua parte a anului 2018, insa asta nu inseamna ca timpul este pierdut. Iata 3 oportunitati de afaceri pe care le...

Fa din sanatatea ta o afacere!

de Florin Amariei
23 Mai 2018
Cum sa fiti intotdeauna sigur ca fructele pe care le mancati sunt 100% sanatoase, fara chimicale si pesticide: Infiintati-va propria mini-livada!...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]