Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In ce oras sa iti deschizi o afacere profitabila

de Camelia Diaconu 05 Iul. 2018 4925
3.75 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu te-ai fi gandit ca succesul intr-o afacere trebuie sa tina cont si de orasul in care te afli. Ei bine, printre criteriile importante pe care trebuie sa le cunosti atunci cand iti deschizi un business, trebuie sa stii ca este important si locul pe care il alegi pentru desfasurare. Nu vorbim aici numai de suprafata propriu zisa, ci si despre oras. Iata ce trebuie sa stii.

Top 5 orase bine dezvoltate in care afacerile au succes
 

Sunt o multime de orase, insa modul in care acestea s-au dezvoltat ori continua sa se dezvolte, uneori nu este unul tocmai propice pentru a incepe o afacere. In functie de specificul pe care l-ai ales, inainte de toate, trebuie sa te asiguri ca orasul care iti gazduieste afacerea are un public educat corect in acest sens, care sa iti inteleaga business-ul si sa faca din el unul profitabil.
 
Timisoara. Un oras care s-a dezvoltat si este intr-o continua ascensiune din multe puncte de vedere. Orasul Timisoara este mediul care iti pune la dispozitie o multime de resurese ajutatoare business-ului, indiferent de topic. Este un oras mare, cu o gama variata de produse disponibile, cu un public variat si educat spre mai multe servicii, operatiuni, tranzactii. Este un public care aprecieaza forta de munca si o fructifica intr-un sens favorabil.
 
Cluj Napoca. Este tot un oras cu potential din punct de vedere al business-ului. Este locul in care iti poti deschide orice, de la covrigarie pana la spalatorie auto, salon de cosmetica, restaurant, agentie de publicitate. Oamenii sunt doritori de munca si profita de orice sansa care le apara in cale. Orasul Cluj s-a dezvoltat mult in ultimii ani, infrastructura este favorabila atat pentru locuitori, cat si turisti deoarece a devenit si unul dintre orasele cele mai vizitate de turistii straini.
 
Bucuresti. Ei bine, capitala Romaniei nu putea sa lipseasca din topul oraselor profitabile. Este orasul care iti pune la dispozitie o multime de domenii de activitate, pentru orice varsta sau statut social. Afacerile se dezvolta tot mai mult in capitala, ba mai mult, apar tot mai multe noutati. Incepem sa devenim o capitala educata sa avansam si sa cucerim. Afacerile in capitala sunt variate, asa ca succesul il poti gasi usor daca ai un plan bine structurat inaine de a incepe. 
 
Oradea. Un alt oras care se dezvolta tot mai mult si in care arhitectura deosebita cucereste orice vizitator. Oradea s-a dezvoltat in timp si promite o dezvoltare pe termen lung datorita potentialului urias. Este un oras cu multi locuitori, dar si turisiti, cu zone de interes si atractii care pot aduce multi bani, daca business-ul este ales corect.
 
Constanta. Este intr-o continua crestere datorita cartierelor ce fac furori in sezonul estival si nu numai. Constanta a crescut tot mai mult din punct de vedere al dezvoltarii, fiind acum orasul care iti pune la dispozitie orice iti doresti. Restaurante, cafenele, hoteluri, dar si multe afaceri punctuale ce tin de dezvoltarea orasului.


Tags: in ce orase se deschide afaceriafaceri profitabile la orasafaceri in orasidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 5 - 12 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]