Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Investitia intr-o casa de productie video, una dintre cele mai bune idei pentru afacerea ta!

de Idei de afaceri 06 Aug. 2020 2585
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Intr-o lume in care concurenta pe piata este din ce in ce mai mare, indiferent de domeniul business-ului in care activezi, sunt putine lucruri care pot face cu adevarat diferenta. In termeni de specialitate, acestea se clasifica in functie de ROI (Return On Investment), adica raportul dintre suma investita si suma castigata in urma investitiei.

Conform statisticilor si experientei multor antreprenori, una dintre cele mai bune idei de afaceri este sa apelezi la o casa de productie video. Aceasta va realiza videoclipuri de produs, de prezentare (corporate), reclame sau clipuri muzicale, care iti vor aduce o audienta mai mare si mai multe vanzari.

 

Daca afacerea ta este la inceput de drum sau a fost afectata de pandemia de coronavirus, putem intelege reticenta ta in a face noi investitii in aceasta perioada. Cu toate acestea, datele pe care ti le vom prezenta in continuare te vor convinge ca o colaborare cu o casa de productie video profesionista iti va aduce numai beneficii.

 

Pana la urma, nimic nu este gratuit, insa visul oricarui antreprenor este de a scoate un profit dublu sau poate chiar triplu fata de suma initiala. Un studiu realizat de agentia americana Wyzowl cu ajutorul a 656 de respondenti unici, in decembrie 2019, a relevat urmatoarele:

 

89% dintre antreprenori sustin ca o casa de productie video le genereaza un ROI bun;

 

83% spun despre continutul video ca ii ajuta cu generarea de interes din partea potentialilor clienti;

 

87% spun ca productiile video le-au crescut traficul pe site;

 

80% spun ca acestea i-au ajutat in mod decisiv sa isi creasca vanzarile;

 

95% sunt decisi sa creasca bugetul dedicat productiilor video in anul urmator.

 

O alta dovada a faptului ca o casa de productie video te poate ajuta indiferent de natura afacerii tale este urmatoarea: conform aceluiasi studiu, 71% dintre companiile B2B (business to business) si 66% dintre cele B2C (business to consumer) folosesc productii video in strategia lor de promovare si atragere de noi clienti, iar cifrele sunt in crestere.

 

Daca inca nu esti convins, trebuie sa afli si ca oamenii consuma 16 ore de continut video pe internet in fiecare saptamana, iar 84% au fost convinsi sa cumpere un anumit produs sau serviciu dupa ce au urmarit o astfel de reclama.

 

Mai mult decat atat, YouTube are o audienta globala mai mare decat toate televiziunile prin cablu la un loc, iar consumul de productii video cu caracter comercial (reclame, prezentari de produse/servicii etc) a crescut de 5 ori in ultimii 2 ani.

 

Nu in ultimul rand, doi din trei consumatori prefera sa urmareasca un clip cu un produs decat sa citeasca despre acesta, iar 54% vor sa vada si mai multe astfel de productii in anul urmator.

 

Prin urmare, putem spune ca "video content is king" (continutul video este rege), iar o casa de productie video stie cel mai bine cum sa il realizeze, atat din punct de vedere tehnic, cat si conceptual si, mai ales, cum sa il implementeze din punctul de vedere al marketing-ului, pentru un ROI cat mai bun pentru business-ul tau.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: oportunitarestart in afaceriplan de afacerivideo contentcasa de productie videoantreprenoriat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Topul tarilor care sustin antreprenoriatul feminin

de Marinache Paula
09 Mar 2017
Conform primului raport Index of Women Entrepreneurs, publicat de Mastercard, conditiile de sustinere puternice - precum accesul la serviciile...

Start in afaceri: Salon de infrumusetare

de Ilinca Dobrescu
01 Ian 2018
Pornim afaceri din pasiune si pe baza anumitor studii si analize. Poti avea o afacere banoasa numai daca stii cum sa actionezi si care sunt regulile...

Cel mai tare Curs de Antreprenoriat incepe in curand. Inscrierile au inceput!

de Adela Simonescu
17 Oct 2012
Vrei sa fii un antreprenor de succes insa nu detii inca toate abilitatile si competentele de care ai nevoie si care stii ca actioneaza ca factori...

3 lectii de start in afaceri pe care acum le stiu, dar era bine daca stiam atunci

de Zenobia Badescu
29 Mai 2012
Dupa ce ai fost in afaceri cativa ani te uiti inapoi. Dintr-o data totul este atat de evident. Pacat ca toate acele lucruri care par acum atat de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]