Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Investitii de 2 milioane de euro pentru extinderea fabricii de PET-uri din Brasov

de Victor Oancea 04 Apr. 2014 2571
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania brasoveana Star East Pet investeste in cresterea productivitatii prin introducerea de noi produse in linia de fabricatie. In acest sens, brasovenii intentioneaza sa achizitioneze utilaje mai performante.

Proiectul de dezvoltare este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", Axa Prioritara 1 - "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie", Domeniul Major de Interventie 1.1 - Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata intreprinderilor, in special a IMM, Operatiunea "Sprijin pentru consolidarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", noteaza Business24.

Contractul se va derula pe o perioada de 12 luni, termenul de livrare a echipamentului fiind de maxim trei luni de la plata avansului.

Contractul are o valoare de aproximativ 8,5 milioane de lei, fara TVA, adica peste 1,9 milioane de euro, conform anuntului companiei.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor este data de 16 aprilie.

Cateva date despre Star East Pet:

Compania si-a inceput productia in 1997 si produce preforme din polietilen tereftalat (PET), din care se produc butelii PET pentru imbutelierea si ambalarea produselor alimentare si nealimentare.

Pe fondul unei cereri din ce in ce mai inalte, pentru ambalajele din PET, din 2005, companie investeste in modernizarea capacitatii de productie si pentru a inlocui utilajele cu echipamente noi, de ultima generatie.

Compania are 60 de angajati, dintre care trei sferturi sunt in productie. Conform evaluarii efectuate de Ernst & Young Romania, in 2013, Star East Pet s-a pozitionat in primele 300 cele mai importante companii din Romania.

sursa foto: www.stareastpet.ro


Tags: investitii in romaniastar east petproductie pet-uriafaceri productie pet

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]