Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Martisoarele handmade sunt in trend

de Marilena Popescu 02 Mar. 2011 6921
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Martisoarele cu dichis, facute de maini pricepute, sunt din ce in ce mai la moda. In fiecare an se organizeaza diferite targuri pentru promovarea acestor mici opere de arta. Anul acesta, conform unui sondaj, romanii au preferat sa ofere martisoare unicat, fabricate manual, ce spun o poveste, in detrimentul unor martisoare "de-a gata".

Pot fi facute din hartie sau voal, crosetate sau modelate manual, mai simple sau mai elaborate, dar oricum ar fi martisoarele handmade te ajuta sa iesi din anonimat atunci cand faci cadouri.
 
De altfel, se vede clar diferenta intre un martisor kitsch luat "de la taraba" si unul unicat, realizat cu drag si pasiune.
 
Trendul de anul acesta a fost reprezentat, in primul rand, de martisoarele din hartie. Martisoare colorate cu motive primavaratice de flori si fluturi, au inveselit sufletul femeilor. Acestea sunt realizate din hartie creponata, carton sau prin tehnica quilling.
 
De asemenea, martisoarele din voal, din dantela sau crosetate create ca accesorii sunt la mare cautare mai ales ca acestea, spre deosebire de martisoarele "clasice", pot fi purtate si dupa 1 martie.
 
Dar perioada 1-8 martie nu este singura perioada prospera pentru obiectele handmade. Pe parcursul unui an sunt organizate targuri de handmade pentru diferite ocazii: Pasti, Craciun, Ziua indragostitilor etc. In perioada dintre targuri majoritatea mestesugarilor isi vand creatiile pe internet, avand site-uri proprii sau bloguri.
 
Altfel spus fabricarea de obiecte handmade a devenit o adevarata afacere. De la martisoare, decoratiuni de Pasti sau de Craciun la bijuterii, obiecte de uz casnic sau chiar mobilier, obiectele lucrate manual, decorate original sau creatii unice trezesc interesul tuturor din ce in ce mai mult. Banii pe care ar trebui sa ii investiti in acest gen de afacere sunt in general putini, majoritatea obiectelor (de ex. martisoare, mici obiecte decorative) putandu-se realiza chiar cu resturi de materiale textile, hartie, sarma, margele etc. pe care oricine le gaseste acasa.
 
Anul 2011 va fi cu siguranta anul obiectelor handmade! O afacere cu investitie minima si profit maxim!


Tags: martisoarehandmadetarguri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri cu produse handmade

de Florin Amariei
28 Aug 2018
Iti place sa dezvolti produse unice sau, pur si simplu, ai un anumit hobby care implica realizarea de produse unicat? Fa bani din asta! Deschide o...

Cum sa iti suplimentezi veniturile din pasiune pentru obiectele handmade

de Alina Constantinescu
11 Iul 2017
Dezvoltarea unei afaceri nu este o misiune usoara, putand fi comparata cu un maraton. In fiecare zi trebuie sa cautam noi strategii de dezvoltare si...

Cum sa faci bani de acasa: incepe o afacere cu felicitari handmade

de Nita Alina
05 Ian 2021
La capitolul idei de afaceri mici avem o activitate simpla si captivanta: realizarea felicitarilor handmade. Aceste felicitari sunt deosebite pentru...

Cadouri exclusiviste de Sarbatori, invelite in ambalaje handmade

de Dan Iacobescu
25 Dec 2015
Marta's Gift, un magazin online, cu sediul fizic in Oradea, jud. Bihor, ofera cadouri de tip 'gourmet', produse care nu se gasesc in orice...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]