Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Motive pentru care sa investesti intr-o lampa UV profesionala

de Idei de afaceri 01 Feb. 2021 1549
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru a avea un business profitabil, trebuie sa investesti in echipamente profesionale care iti vor aduce, in timp, profituri mai mari decat investitia initiala.

Exista o vorba din popor care spune "Sunt prea sarac ca sa-mi cumpar lucruri ieftine", iar noi suntem cu totul de acord cu aceasta afirmatie. Pentru ca, de cele mai multe ori, lucrurile ieftine se strica mai repede si, bine-nteles, trebuie inlocuite. Iar daca le inlocuiesti tot cu unele ieftine, la fel de repede va trebui sa reinvestesti in altele noi.

Solutia ideala pentru a scapa de cheltuieli inutile intr-un timp scurt este sa investesti in produse profesionale, de calitate.

Azi vom vorbi despre lampi UV pentru unghii. Fie ca esti nail artist de mai demult sau ai inceput recent sa te perfectionezi in acest domeniu, este tot timpul ceva nou de invatat despre produsele care apar pe piata. Cel mai bine este sa te interesezi despre oportunitati care iti vor usura tie munca, pe de o parte, si vor proteja sanatatea clientelor, pe de alta parte.

Lampile UV pentru unghii


 

Asemeni celorlalte accesorii care le insotesc, si lampile UV sunt de mai multe feluri si bugete, insa iti recomandam sa alegi numai dintre produsele profesionale. Evita-le pe cele cumparate din surse semi-obscure, pentru ca risti sa ti se strice in scurt timp de la achizitie. Nu ai vrea ca businessul tau, in oricare stadiu ar fi, sa aiba de suferit.

Lampile UV se folosesc in general atat la manichiura semi-permanenta si cu gel, cat si la pedichiura facuta prin aceleasi tehnici. Tot mai multe femei apeleaza la unghii facute cu oja semi-permanenta si cu gel, pentru ca durata lor de viata este incomparabil mai lunga decat cea a manichiurii sau pedichiurii clasice. Nu numai ca le salveaza mult timp, trebuind sa faca aceste actiuni doar o data la doua-trei saptamani dar, mai presus de atat, manichiura executata de un profesionist arata mult mai bine decat cea efectuata acasa.

Doar plusuri sunt cand vine vorba de manichiura si pedichiura semi-permanenta, mai ales daca ai reusit sa te pozitionezi pe piata ca profesionist. 

Avantajele lampilor UV

Daca este sa vorbim despre tipuri de lampi UV, am spus deja ca acestea, in general, se preteaza atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura. Cele mai multe au capacul detasabil, pentru a fi cat mai comod de folosit la ambele actiuni si de transportat, la nevoie.

Senzorul pe care il au in constructie ajuta la a semnaliza cat timp trebuie sa isi tina clienta unghia in lampa pentru o prindere mai sigura a bazei sau a ojei.

Unele lampi UV au chiar si un ventilator, pentru un mai mare confort al clientei. Uneori, exista o reactie adversa, dar care nu este periculoasa, si care incalzeste unghia in momentul in care sta la uscat sub lampa. Acest ventilator reduce aceasta senzatie de disconfort termic.

Alte lampi au un sistem low-heat potrivit tocmai pentru doamnele mai sensibile, in cazul carora reactiile adverse apar mai usor.

Platformele detasabile ale lampilor sunt create in asa fel incat sa poata fi dezinfectate dupa fiecare folosire. Siguranta in ceea ce priveste sanatatea este cea mai importanta atunci cand vrei sa creezi clientela, sa o mentii fericita si sa le castigi increderea celor care iti trec pragul.

Cele mai noi lampi produse au grija si de mediul inconjurator, economisind energie in timpul utilizarii. Acesta este un mare avantaj atunci cand vine vorba de sustenabilitate.

Un alt plus pe care il au unele lampi UV este suportul pentru mana, pentru ca beneficiara serviciilor tale sa aiba parte de cel mai mare confort in timpul petrecut alaturi de tine.

Unde pot fi folosite lampile UV


 

Noi recomandam folosirea lor in cazul saloanelor acreditate, de catre persoane cu studii in domeniu. Mai nou, insa, din ce in ce mai des, multe femei ajung sa le comande pentru acasa, pentru a-si efectua manichiura singure. Nu este un lucru rau nici acesta, insa e preferabil ca operatiunea sa fie executata de un profesionist. 

Avantajul manichiurii semi-permanente sau cu gel este descoperit de catre doamne din intreaga lume, asa ca daca iti doresti sa incepi o afacere in acest sens, investeste in produse de calitate, care iti vor dubla sau poate chiar tripla investitia initiala. Nu vei regreta, pentru ca isi va spune cuvantul calitatea! 

 

Surse foto: 

https://unsplash.com/photos/_RhLAHDzy1I

https://unsplash.com/photos/UDAA9jMYLTE

https://unsplash.com/s/photos/nails?orientation=landscape



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: lampa uvunghiioportunitate de afaceristart in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Oportunitate de afaceri in Romania, exploatata mai mult de straini

de Marinache Horia Cristian
18 Aug 2015
In ultimii ani, beneficiile consumului de lapte de capra au fost promovate intens, ceea ce a suscitat si interesul fermierilor pentru afacerile cu...

Fa din ninsoare o oportunitate de afaceri - curatatul zapezii

de Catalina Popescu
23 Dec 2014
Sa ceri 400 lei pentru curatatul unei alei cu doua benzi intr-un cartier rezidential este acceptabil, pe cand intr-unul obisnuit va trebui sa fii...

Start in afaceri: Salon de infrumusetare

de Ilinca Dobrescu
01 Ian 2018
Pornim afaceri din pasiune si pe baza anumitor studii si analize. Poti avea o afacere banoasa numai daca stii cum sa actionezi si care sunt regulile...

3 lectii de start in afaceri pe care acum le stiu, dar era bine daca stiam atunci

de Zenobia Badescu
29 Mai 2012
Dupa ce ai fost in afaceri cativa ani te uiti inapoi. Dintr-o data totul este atat de evident. Pacat ca toate acele lucruri care par acum atat de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]