Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ne permitem sa deschidem un magazin online personal?

de Adela Simonescu 04 Nov. 2011 6002
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Este mult mai ieftin decat chiria lunara pentru un spatiu comercial traditional. Sa vedem ce ne spune dl Gabriel Sarbu, de la Kevin Software & Design SRL din Bucuresti legat de acest subiect, avand in vedere ca firma este autoarea unui program standard de realizare de magazine online.

„Practic, pentru a porni un magazin virtual nu ai nevoie decat de un buget de aproximativ 1.000 de euro care trebuie impartiti ceva de genul: progra-mul standard (script Magazin virtual 250 euro + TVA), hosting pentru primul an + domeniu (150 euro) si publicitate pentru urmatoarele 2-3luni(550 euro).

Legat de hosting vreau sa precizez ca, daca magazinul nu este foarte mare si deci necesarul de spatiu de banda nu este nici el mare, atunci va sunt de ajuns 100-110 euro. Restul de bani pana la 1.000 de euro sunt necesari pentru publicitate. Aceasta in conditiile in care administrator este chiar proprietaru lsau cineva din familie, cel putin la inceput.

Pentru someri este un business foarte bun,cu o investitie initiala minima si care iti ofera perspectiva unor venituri sigure si consistente, in timp

.Cine se asteapta sa castige foarte mult din primele luni se inseala.Abia dupa 6-8 luni te poti considera multumit. Nu vin sume fabuloase, ci 800,1.000 sau 1.200 lei pe luna vin sigur, dupa care sumele cresc constant cu conditia sa te ocupi de site. Intr-o afacere familiala se poate ajunge la 500-600 lei/luna, venituri curate dupa ce ai platit taxele la stat, impozite, internet, tot.

Daca ai si un ajutor tot din familie sau un angajat care raspunde la telefon si da detalii despre produse, numarul de comenzi creste si implicit venitul. Va spun toate acestea in cunostint de cauza.In 2002,eu si fratele meu am inceput afacerea in apartamentul propriu si am functionat asa cca un an de zile pana cand am devenit cunoscuti.

Nu am avut o investitie initiala mai mult decat capitalul social minim conform legii plus cheltuielile de infiintare (avocat, taxe etc.). Nici vorba de buget pentru publicitate, iar toata munca o facem noi in apartamentul parintilor.

In momentul in care trebuia sa vina un client, nu puteam sa-l primesc la mama acasa, dar nici nu-mi permiteam inca sa am un sediu propriu, asa ca am cautat o varianta accesibila. Si am gasit! Am inchiriat un spatiu in comun cu o companie. Era vorba de fapt de o camera care era numai a noastra, iar secretariatul si utilitatile in comun. Si asa a mai trecut o perioada de timp, ne-am dezvoltat si ne-am permis alti doi angajati insa acum nu ne mai ajungea spatiul.

Asa ca am cautat un spatiu potrivit pentru firma noastra. Este cel in care ne gasiti si astazi, din str. Th. Sperantia, sector 3. La inceput am facut programare in sistem part-time pentru ca eu aveam o slujba stabila. Doar fratele meu care este designer lucra full-time, eu reuseam doar seara si in week-end.  ....

>>>Aflati continuarea acestui articol si cititi cartea care va invata de la zero cum sa va deschideti propriul dvs magazin online.


Tags: magazin onlinehostingmagazine onlinegabriel sarbu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]