Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere cu parfum de profit: lumanarile lucrate manual

de Ana Radulescu 14 Mar. 2014 4177
4.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Piata lumanarilor parfumate s-a dezvoltat in ultimii ani, iar cresterea cererii a dus la cresterea numarului de antreprenori care incep o astfel de afacere. Daca te numeri printre persoanele care au incercat deja o astfel de indeletnicire indeletnicire in interes personal, sau daca pur si simplu esti tentat sa inveti tehnici de confectionare a lumanarilor, afla ca acest business iti poate aduce profituri de pana la 2.000- 3.000 de euro pe luna.

Daca esti novice in domeniu, incepe prin a merge la cursuri sau cauta tutoriale pe internet. Exista numeroase tipuri de lumanari si nenumarate tehnici. De la lumanari pentru cununii si botezuri, pana la lumanari impletite, lumanari plutitioare, lumanari parfumate, lumanari in gheata, lumanari in sticle sau recipiente metalice, lumanari cu ornamente interioare, lumanari taiate si spiralate.

Informeaza-te si asupra avantajelor si dezavantajelor fiecarui tip de lumanare si afla mai multe despre materiea prima. De exemplu, ceara de soia este mai ieftina decat cea de albine, iar untul de shea asigura un rezultat finit de exceptie insa este mai scump.
Investitia initiala va ajunge la aproximativ 200 de euro. Daca ai comenzi ferme si vinzi toate lumanarile pe care le produci, aceasta investitie se va amortiza incepand din a doua luna de productie. Pentru inceput, vei avea nevea nevoie de:
-    matrite;
-    diverse tipuri de ceara si parafina, aditivi si fitile;
-    instalatii pentru obtinerea de lumanari prin turnare, imersie si extrudare;
-    instalatie pentru lustruirea si finisarea lumanarilor;
-    dispozitive si modele metalice utilizate pentru ornamentarea lumanarilor;
-    diverse vopseluri si aplicatii pentru finisare;
-    uleiuri, esente si parfumuri pentru aromare.

Cauta sa iti achizitionezi materia prima de la un furnizor care ofera discounturi la comenzi mai mari, pentru a micsora cheltuielile. Internetul este plin de oferte atractive.

Testeaza toate tipurile noi de lumanari pe care le produci si verifica daca sunt sigure pentru folosire. Poti face un pas mai departe: iti poti asigura afacerea, astfel incat sa fii ferit de eventuale accidente.

Pentru a stabili preturile, creeaza mai multe game de lumanari diferentiate prin tipul de ceara, culori, arome si aplicatii. Asigura-te ca pretul final iti acopera cheltuielile si iti asigura profitul dorit, dar ai grija sa nu depasesti preturile concurentilor decat in cazul modelelor deosebite, care necesita mai mult timp pentru prelucrare.

Promoveaza-te printr-un website in care sa listezi toate produsele pe care le crezi, cu imagini atractive, descrieri si preturi. Astfel, clientii te pot gasi la orice ora din zi si din noapte. De asemenea, poti oferi potentialilor clienti mostre pentru a-si face o parere despre calitatea lumanarilor tale.

Afla mai multe despre modalitatile de promovare si demarare a unei afaceri la domiciliu cu lumanari parfumate consultand Ghidul Confectionarea Lumanarilor>>>


Tags: confectionarea lumanarilorafaceri la domiciliulumanari parfumateafaceri lumanari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Afaceri la domiciliu. Beneficiile administrarii unui business de acasa

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Exista beneficii importante si unul dintre acesta se refera la cheltuieli reduse in comparatie cu cele necesare pentru inchirierea sau achizitionarea...

Idei profitabile de afaceri la domiciliu

de Idei de afaceri
18 Apr 2023
Daca intrati intr-un supermarket sau in orice magazin de dimensiuni relativ mari, veti observa la vanzare niste produse simple si foarte atragatoare:...

3 afaceri la domiciliu pe care sa mizezi in 2016

de Alina Constantinescu
03 Nov 2016
Munca la domiciliu poate insemna o oportunitate foarte buna pentru cei care au diverse indemanari. Exista multe aspecte pozitive ale unei afaceri la...

Atelierul de casa - afaceri cu bijuterii ascunse in lumanari parfumate din ceara de palmier

de Idei de afaceri
23 Feb 2015
Ramona Jugaru si Nicu Bocanet, doi tineri de 24 de ani din Bucuresti, au decis in iarna anului trecut sa isi deschida o afacere part-time cu lumanari...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]