Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere de pornit astazi, cu bani putini si fara riscuri!

de Ilinca Dobrescu 25 Iun. 2012 8188
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cautam idei de afaceri pe care sa le valorificam cat mai rapid, cu cat mai putini bani, cat mai simplu si cu eforturi minime. Oare ele chiar exista sau totul este un simplu vis copilaresc? Vestea buna este ca aceste idei de afaceri chiar exista si multe detin riscuri minime sau chiar deloc, ele oferindu-ne siguranta mai mare ca putem sa dobandim independenta financiara intr-o perioada mai scurta de timp.

O astfel de afacere interesanta si cu sanse mari de profitabilitate este cea de oferire de servicii de decorare a peretilor locuintelor sau birourilor. Nu trebuie sa ne apucam noi sa pictam peretii locuintelor sau birourilor clientilor doritori. Avem la indemana mai multe optiuni din care sa o alegem pe cea mai potrivita:

1. Realizam decorarea peretilor prin intermediul tehnologiei de imprimare digitala a unor imagini pe un material antistatic, ignifug si hidrofob. Acest material se monteaza pe tavane sau pe pereti si rezultatul este unul spectaculos. O intreaga imagine devine centrul atentiei tuturor celor care intra in incaperea nou renovata.

2. Cooptam pictori care pot realiza cele mai spectaculoase peisaje si scenete si ne oferim serviciile catre clienti numerosi. Majoritatea clientilor sunt parintii. Acestia isi doresc sa ofere celor mici bucuria de a detine o camera pe gustul lor, cu printese, ponei si zane sau cu roboti, masinute si super-eroi din povestile cele mai indragite de odraslele lor.

3. Realizam decorarea peretilor si tavanelor prin intermediul tehnologiei de aplicare a unor abtipilduri speciale. Exista numeroase magazine in intermediul carora gasim aceste aptipilduri speciale care se aplica pe diverse suprafete. Exista apitipilduri care ocupa un perete intreg sau doar o portiune din tavan. Rezultatele sunt spectaculoase si clientii isi pot renova locuinta sau birourile oricand doresc, la preturi minime.

Acestea sunt doar trei optiuni pe care le detineti in valorificarea acestei idei de afaceri. Decizia va apartine si succesul vine doar prin intermediul eforturilor sustinute de promovare in mediul online si in mediul offline, prin intermediul blogging-ului, retelelor de socializare, a cunostintelor, rudelor, prietenilor, vecinilor si nu numai.

De asemenea, riscurile sunt minime sau zero, in functie de optiunea pe care o alegeti pentru valorificarea acestei idei de afaceri. O comanda din partea unui client poate sa va aduca avansul cu ajutorul caruia sa achizitionati si materia prima necesara pentru realizarea lucrarii dorite. In acelasi mod, alegerea celei de-a doua optiuni aduce in calcul castigarea unui comision la fiecare lucrare pe care artistii cu care colaborati o executa.

Per total, investitiile financiare pot fi zero, chiar si cand discutam despre promovarea afacerii si a serviciilor. Nu uitam de blogging si de retelele de socializare si faptul ca ele reprezinta unele dintre cele mai eficiente unelte de promovare, unelte care implica zero costuri.

Mult succes!


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriafacereidei de afaceri cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]