Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere formidabila - Sala de fitness pentru grasuti

de Zenobia Badescu 20 Iun. 2012 3832
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Care este cel mai de pret lucru al nostru? Multi dintre noi ar raspunde dintr-o suflare - sanatatea - lucru perfect adevarat. Ne uram cu diverse ocazii sanatate dar prea putin stim sa o aparam. Unul dintre cei mai inversunati inamici ai sanatatii este surprusul de greutate care aduce dupa sine o serie de boli. Medicii sunt alarmati de cresterea numarului de persoane obeze! Vina o poarta alimentatia nesanatoasa si excesiva, sedentarismul dar si lipsa de educatie medicala.

Pornind de la aceste considerente alarmante afirmam ca infiintarea unor sali de sport pentru grasuti ar fi binevenita. Este o piata in continua ascensiune. Si asta, pentru ca vine in intampinarea unei probleme nationale: lipsa miscarii care duce la aparitia unor boli destul de grave – de la tulburari de crestere sau de postura, la boli cardiace.
 
De ce pentru grasuti? Exista foarte multe persoane care doresc sa slabeasca insa evita salile de sport deoarece se rusineaza de aspectul lor fizic. Sunt persoane care toata ziua stau pe scaun! Merg cu masina, la serviciu apoi stau in fata calculatorului. Cand ajung acasa se aseaza pe fotoliu si iarasi stau cateva ore in fata televizorului. Iar a doua zi o iau de la capat.
 
Sa infiintam sali de sport in locul farmaciilor construite cu nemiluita!
 
Uitati-va in jur si veti vedea ca exista multi copii de 5-8 ani grasuti, adolescenti, ca sa nu mai vorbim de adulti. Sedentarismul, munca la birou pana la ore tarzii, mesele haotice si stresul duc automat la obezitate. Ce putem face pentru a redresa situatia? Raspunsul teoretic il cunoastem cu totii mai mult sau mai putin dar practica ne omoara.

Asadar, iata ce ar trebui sa facem concret: sa avem o alimentatie rationala si sa facem miscare. Sunt practic singurele solutii care ne pot salva sanatatea. Ce spuneti de un abonament la o sala de sport? Ati platit, trebuie sa mergeti si asta motiveaza mai mult. Aici veti lucra cu un specialist si treptat veti avea rezultatele dorite.

Acel specialist este chiar administratorul afacerii sau unul din angajatii sai, in functie de amploarea activitatii. Puteti fi chiar dumneavoastra acel intreprinzator.

Traseul infiintarii unei sali de fitness este relativ simplu. In principiu, tot ce aveti de facut este sa gasiti un spatiu potrivit, sa il amenajati conform viitoarei sale destinatii, sa instalati echipamentele, sa angajati personalul necesar si sa atrageti primii clienti, platitori de abonamente lunare.
 
Salile de sport ofera socializare, schimb de experienta cu persoane care doresc acelasi lucru si, ceva foarte important: indicatii speciale privind tipul de miscare efectuat si supravegherea acesteia.

Puteti profesa si fara sa aveti o sala a dumneavoastra. Foarte multe afaceri de acest gen ca antrenor personal, se desfasoara in sedii inchiriate sau sub forma de colaborare.
 
Toate informatiile despre aceasta afacere le gasiti in Revista Idei de Afaceri.
 
Revista Idei de Afaceri iti aduce lunar afaceri in numar nelimitat! Tot ce trebuie sa faci e sa o alegi pe cea care te atrage cel mai mult! Click aici: Revista Idei de Afaceri



Tags: sala de fitnesssali de fitnessfitnesssanatatesportidei de afaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afacere cu gemuri. Viziune si strategie

de Idei de afaceri
24 Ian 2024
Europa este o piata concurentiala extrem de competitiva. Daca in tara noastra, de cele mai multe ori, afacerile se pornesc si se deruleaza „dupa...

Cresterea lipitorilor. O afacere dezvoltata in Romania

de Idei de afaceri
11 Nov 2022
A fost o vreme cand incasarile din vanzarea de lipitori in Franta au fost mai mari decat cele din vanzarea de cereale. Nemtii folosesc pe scara larga...

Avantajele investitiei intr-o afacere cu flori in ghiveci

de Idei de afaceri
20 Oct 2023
Afacerile includ investitii importante, insa nu doar sumele trebuie luate in calcul. Atunci cand vrei sa investesti intr-o afacere, cu flori in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]