Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
O afacere pe doar 15 mp - magazin 'Marul de lemn'
Chiar de afara se poate recunoaste la "Marul de aur", un magazin specializat pentru mestesugarii care iubesc deosebitul, ca aici clientii nu intra intr-un magazin normal de unelte. Un drapel prins de un trunchi gros de bambus, cu logo-ul firmei imprimat, flutura in vant.
In interior, intr-un spatiu de vanzare de numai 15 mp, ii asteapta pe clienti unelte, care chiar si numai privindu-le le umple inima de bucurie celor care se ocupa cu bricolajele. Unelte pentru prelucrarea lemnului de cea mai buna calitate si cele mai bune sortimente de lemn la „Marul de lemn”.Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
Cultura castravetelui anti-diabet
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
„Exista persoane, care cumpara de aici unelte, de exemplu o dalta japoneza manufacturata, numai pentru le pune in vitrina”, ne explica proprietarul. O alta ustensila care este cautata de catre iubotrii de bricolaje, care nu se gaseste in rafturile magazinelor cu materiale si unelte de constructie obisnuite este: ferastraul japonez, care taie lemnul ca si cum ar taia untul.
„Am selectionat tot ce este mai bun in domeniul prelucrarii lemnului din toate tarile lumii”, spune Roy Katzur. „Printre acestea sunt foarte multe marfuri care nu exista decat la noi”. Pe langa unelte de prelucrare a lemnului cum sunt ferastrae, dalti si rindele, comerciantul vinde de asemenea diferite sortimente selectionate de lemn, cum ar fi lemn de mar uscat cu aer, lemn de prun sau lemn de par. Calitatea acestora este evident mai buna decat a lemnului de conifere uscat cu metode rapide, care se gasesc in piata cu materiale de constructie de la coltul strazii.
Clientii magazinului din cartierul berlinez Kreuzberg sunt meseriasi, artisti, dar si persoane care fac acest lucru ca hobby si pentru care numai ce este cel mai bun este suficient. Ca meseriasii din timpul liber nu se multumesc cu materialele pe care legasesc in piete poate confirma si Harald Apelt, redactor sef la revista „Do-it-yourself”.
„Oamenii care isi fac singuri asemenea obiecte pentru locuinta, nu sunt chiar saraci. Cei mai multi vor sa realizeze ei insisi lucruri de valoare si sunt dispusi pentru aceasta sa plateasca pentru o unealta profesionala cu 100 DM mai mult decat pentru cele care se gasesc in piata”, explica el.
Investitia initiala: 20.000 euro pentru amenjarea magazinului, marfa initiala, chirie, lemn de calitate si depozit pentru acesta.
Cifra de afaceri: cca 12.000 euro pe luna.
Profit: aproximativ - un sfert din cifra de afaceri.
Articole conexe
Europa redescopera magazinele fizice
de Bianca TilaDe ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere
de Idei de afaceriCum sa alegi cea mai buna platforma pentru magazinul tau online
de Bianca TilaAfaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit