Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere simpla - servicii de consultanta la achizitia masinilor second-hand

de Dragos Craciun 11 Nov. 2015 3645
4.4 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Care sunt premisele unei astfel de afacerii? Toata lumea cumpara masini second-hand pentru ca putini au bani sa achizitioneze una noua.

Problema este ca de cele mai multe ori acestea sunt intr-o stare deplorabila, clientii nu stiu ce sa aleaga si se trezesc ca au facut o achizitie cat se poate de proasta.

Prietenii, rudele si cunostintele sunt principalii „consultanti“ la care apeleaza cei mai multi romani cand isi cumpara masini second-hand, arata un studiu realizat de Autovit.ro.

In aceste conditii, un serviciu de consultanta in achizitie este salvator, iar cine vrea o masina care sa mearga nu obiecteaza sigur la plata facturilor pentru verificarea masinii.

Cerintele afacerii: Este o afacere care necesita pricepere la mecanica si in special la masini. Se pot angaja mecanici cu experienta, dar si intreprinzatorul trebuie sa stie cate ceva.

Investitia initiala: Investitia se rezuma la cateva ehipamente de testare simple, chiria spatiului, telefoane si tot ceea ce inseamna un birou.

Avantajele afacerii: Este o afacere simpla si cu clienti care platesc la timp pentru ca au oricum banii pregatiti sa cumpere masina.

Factori de risc: Riscul este sa dati gres cu cateva verificari, pentru ca nimeni nu va mai avea incredere ca serviciul isi merita banii.

Clienti: Clientii pot fi atrasi prin distribuire de fluturasi in targurile de masini rulate, la garajele auto, la expozitiile de masini si prin reclame in revistele si ziarele de specialitate.

De asemenea, in ziarele de anunturi cu o rubrica de vanzari auto extinsa va puteti face reclama cu mult succes, ca si pe Internet pe site-urile cu masini second-hand.



Tags: afaceriafacereservicii de consultantamasini second-hand

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.4 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]