Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
O reteta de succes: mezeluri romanesti si clienti din Marea Britanie
Suceveanul Ion Baciu a demonstrat ca o afacere dezvoltata in sanul familiei se poate bucura de succes si peste hotarele tarii. Alaturi de sotia sa, acesta a reusit sa obtina certificarea Casei Regale a Marii Britanii pentru produsele traditionale din carne pe care le face de ani de zile prin metode mostenite tot din familie.

Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala

Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate

Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Produsele traditionale obtinute in cadrul afacerii familiei Baciu se bucura de succes in mai multe tari din Europa. Specialitatile cu traditie precum jambonul, carnatii, muschiul semicrud, carnatii traditionali de porc cu busuioc, pastrama de miel, sunculita si pulpa de vitel au obtinut inclusiv certificatul de calitate din partea Casei Regale a Marii Britanii.
Toate produsele realizate de cei doi soti respecta retete traditionale bucovinene si sunt in intregime naturale, fara sa contina conservant sau alti aditivi alimentari. Carnea este procurata de la crescatoriile de animale din zona, iar mirodeniile precum rozmarinul, cimbrul sau busuiocul sunt cultivate in gradina proprie.
Afumatoarea este din lemn de fag si cires, iar timpul de afumare sau macerare face parte din retetele proprii ale celor doi soti care obtin de fiecare data cele mai bune produse traditionale din carne. Ion Baciu a investit intr-un abator care fusese inchis dupa Revolutie si refacut din fonduri proprii, fiind pastrata doar vechea structura.
Mai intai au fost deschise magazine proprii in cateva orase din tara, inclusiv in Bucuresti. Produsele au fost intotdeauna realizate in serie mica, aproximativ 30-40 kg pentru fiecare sortiment, in functie de cererea existenta pe piata.
Datorita calitatii ridicate si a gustului foarte bun al acestor produse, afacerea a devenit cu usurinta cunoscuta si peste hotare, cei doi soti profitand de fiecare data de vizitele pe care turistii straini le fac in Bucovina. Afacerea este mentinuta de inca 7 muncitori care ii ajuta pe sotii Baciu la prepararea acestor bunatati traditionale. Pasiunea si munca sustinuta pentru preparatele traditionale au facut ca aceasta afacere sa fie una din ce in ce mai infloritoare si a demonstrat si altor intreprinzatori aflati la inceput de drum ca traditiile romanesti pot fi valorificate cu succes.
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Ghid practic Realizarea de sapun natural
Afla toate dedesubturile activitatii de realizare de sapun natural de la un producator cu ani intregi de experienta

[GHID PRACTIC] Cultura de sofran
Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume

[GHID PRACTIC] Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul Propriul meu plan de afaceri Ai planuri de afaceri standard - aplicabile in orice domeniu


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit