Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
O reteta de succes: mezeluri romanesti si clienti din Marea Britanie
Suceveanul Ion Baciu a demonstrat ca o afacere dezvoltata in sanul familiei se poate bucura de succes si peste hotarele tarii. Alaturi de sotia sa, acesta a reusit sa obtina certificarea Casei Regale a Marii Britanii pentru produsele traditionale din carne pe care le face de ani de zile prin metode mostenite tot din familie.

Cultura de sofran

Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate

Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Produsele traditionale obtinute in cadrul afacerii familiei Baciu se bucura de succes in mai multe tari din Europa. Specialitatile cu traditie precum jambonul, carnatii, muschiul semicrud, carnatii traditionali de porc cu busuioc, pastrama de miel, sunculita si pulpa de vitel au obtinut inclusiv certificatul de calitate din partea Casei Regale a Marii Britanii.
Toate produsele realizate de cei doi soti respecta retete traditionale bucovinene si sunt in intregime naturale, fara sa contina conservant sau alti aditivi alimentari. Carnea este procurata de la crescatoriile de animale din zona, iar mirodeniile precum rozmarinul, cimbrul sau busuiocul sunt cultivate in gradina proprie.
Afumatoarea este din lemn de fag si cires, iar timpul de afumare sau macerare face parte din retetele proprii ale celor doi soti care obtin de fiecare data cele mai bune produse traditionale din carne. Ion Baciu a investit intr-un abator care fusese inchis dupa Revolutie si refacut din fonduri proprii, fiind pastrata doar vechea structura.
Mai intai au fost deschise magazine proprii in cateva orase din tara, inclusiv in Bucuresti. Produsele au fost intotdeauna realizate in serie mica, aproximativ 30-40 kg pentru fiecare sortiment, in functie de cererea existenta pe piata.
Datorita calitatii ridicate si a gustului foarte bun al acestor produse, afacerea a devenit cu usurinta cunoscuta si peste hotare, cei doi soti profitand de fiecare data de vizitele pe care turistii straini le fac in Bucovina. Afacerea este mentinuta de inca 7 muncitori care ii ajuta pe sotii Baciu la prepararea acestor bunatati traditionale. Pasiunea si munca sustinuta pentru preparatele traditionale au facut ca aceasta afacere sa fie una din ce in ce mai infloritoare si a demonstrat si altor intreprinzatori aflati la inceput de drum ca traditiile romanesti pot fi valorificate cu succes.
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Aflati cum puteti obtine un castig substantial parcurgand ghidul practic Afacere la cheie cu flori in ghiveci Informatii complete

[GHID PRACTIC] Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Exploatati incredibila piata a felicitarilor Aceste produse carora poate nu le-ati acordat pana acum atentia cuvenita aduc venituri colosale si constante an dupa an Puteti castiga fara efort minimum 1 000 de euro net luna

[GHID PRACTIC] Cresterea prepelitelor japoneze
Comanda acum ghidul afacerii tale cu prepelite japoneze CD-ul Cresterea prepelitelor japoneze Evita acum riscurile inerente inceputului unei afaceri


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit