Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati banoase de afaceri - Restaurator de case

de Marinache Horia Cristian 14 Aug. 2015 3954
4.17 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Renovarea si restaurarea locuintelor poate deveni una dintre afacerile cu o foarte spectaculoasa crestere in domeniul business-ului imobiliar.

In tarile cu o economie ajunsa al un anumit grad de dezvoltare, o asemenea afacere este chiar infloritoare. Dar, demn de retinut este faptul ca ii prieste si o economie inflationista.

Un bun exemplu este dat de proiectele de rastaurare a caselor traditionale din Transilvania. In sudul Transilvaniei, "peste 900 de proprietari de case cu valoare patrimoniala au descoperit multiplele beneficii ale protejarii reale a patrimoniului imobil in sens larg, cuprinzand atat casele vechi, traditionale, cat si peisajul cultural in sine, unic in Europa," conform bizbrasov.ro.

Si, case traditionale care merita a fi restaurate sunt in toate zonele tarii, deci iata o afacere infloritoare si de viitor.

O alta idee complementara

Ideea consta in a gasi o casa aflata intr-o conditie indoielnica, dar care are anumite calitati (soliditate, compartimentare interioara, arhitectura etc.) si a reusi sa o cumparati la un pret cat mai scazut.

Asta e prima mare problema, dar care ar putea fi cu mult mai usoara decat ceea ce urmeaza: repararea si restaurarea casei, astfel incat, in final, valaorea ei sa fie de doua-trei ori mai mare decat totalulinvestitiei facute.

Trebuie sa recunoasteti ca este o afacere cat se poate de atragatoare!

Desigur, renovarea cladirii (sau a apartamentului) poate fi facuta intr-o maniera mai simpla sau mai sofisticata. In aceasta privinta, hotarator este pretul pe care sperati sa-l obtineti si, in stricta legatura cu acesta, zona de amplasament, costurile restaurarii s.a.m.d.

Cel mai adesea, totul este reconstruit, cu exceptia zidurilor. La fiecare proiect trudeste o echipa de arhitecti, decoratori, designeri si, fireste, o multime de mesteri.

Bineinteles, sunt preferate cladirile vechi, care ofera, macar prin spatiul si personalitatea lor, posibilitati nelimitate de desfasurare a elanului constructiv si a spiritului artistic.



Tags: iafacereafacerirestaurator de caserestauratoroportunitati afacericase

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.17 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]