Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Patru din zece romani cumpara apa imbuteliata

de Florin Amariei 10 Mai. 2021 1646
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un studiu releva ca patru din zece romani cumpara imbuteliata plata, in timp ce apa minerala carbogazoasa este cumparata de doar 17,5% dintre conationalii nostri.

Studiul Reveal Marketing Research a descoperit ca 52% din romani considera ca apa de la chiuveta nu este complet potabila, iar consumul acesteia poate dauna sanatatii. Al doilea segment este format din 30,4% dintre respondenti, cred ca pot bea direct apa de la chiuveta fara sa o filtreze, iar sanatatea sa nu le fie afectata in niciun fel.
 
O pondere de 18,6% este reprezentat de romanii care cred ca apa de la chiuveta este complet daunatoare si prefera sa bea doar apa imbuteliata.
 
Reveal Marketing Research a inregistrat atributele cele mai importante pentru romani, atunci cand cumpara apa imbuteliata. Astfel, studiul a ajuns la urmatoarele concluzii in privinta apei minerale plate: cele mai important atribut mentionat de 40,6% dintre consumatori este accesibilitatea pretului, urmat de calitatea ridicata a produsului cu 32,6%, apoi atributul referitor la puritatea apei cu 31,3%.
 
Reveal Marketing Research este o companie de cercetare de piata full-service, specializata in marketing research, studii sociologice, customer insight, business strategy, market development.
 
Metoda folosita a fost CAWI (Computer Assisted Web Interview) si au fost derulate 1.010 interviuri online cu respondenti cu varsta peste 18 ani, online users, pe un esantion reprezentativ la nivel national urban si rural.
 
Studiul a fost realizat in perioada 23 aprilie - 4 mai 2021.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: romaniapa plataapa mineralaapa imbuteliata

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Economia Romaniei a urcat

de Bianca Tila
07 Dec 2023
In primele noua luni ale anului curent, economia tarii noastre a urcat cu 1,4% pe serie bruta si cu 2,2% pe serie ajustata sezonier, fata de perioada...

Romanii pot accesa o noua transa a Programului Tezaur. Dobanzile vor fi de pana la 7,20% pe an

de Bianca Tila
23 Aug 2023
Romanii pot accesa o noua transa de titluri Tezaur, incepand de astazi, cu maturitati de 1 an si 3 ani, cu dobanzi anuale de 6,30% si 7,20%, potrivit...

Piata de investitii imobiliare din Romania si-a dublat tranzactiile

de Bianca Tila
08 Iun 2023
Investitiile imobiliare din Romania au incheiat primul trimestru cu 120 milioane de euro. Fata de primele trei luni ale anului 2022, rezultatul de...

Companiile din Romania planifica adoptarea cloud

de Bianca Tila
29 Mai 2023
Majoritatea companiilor din Romania planifica adoptarea cloud, in urmatorii doi ani. Aproximativ trei sferturi dintre companii au initiat...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]