Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Perfectioneaza-te in Japonia! Training gratuit pentru IMM-uri!

de Julian Manescu 24 Feb. 2014 2455
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De la prima editie, din 1987, si pana astazi, peste 600 de companii din intreaga Europa au beneficiat de cunostintele si instrumentele dobandite in Japonia. Pentru editia numarul 50 desfasurata in 2014, Uniunea Europeana ofera burse de pana la 3.000 de euro pentru managerii IMM-urilor care doresc sa se perfectioneze in Japonia.

Centrul UE-Japonia pentru Cooperare Industriala a deschis apelul pentru aplicatii in cadrul celei de a 50-a editii a Programului de training Descoperirea Industriei Japoneze (“Human Resources Training Programme – Japan Industry Insight”) ce se va desfasura pe durata a patru saptamani.

In cadrul cursului vei descoperi experienta unica, oportunitati, elemente culturale si economice care vor defini si explica mediul de afaceri japonez.

Profilul participantului

Programul se adresesaza companiilor de toate marimile si din toate sectoarele economice si, mai ales, managerilor care doresc sa implementeze in propriile companii politici japoneze sau celor care urmeaza a fi transferati in Japonia.

Candidatul ideal trebuie sa fie cetatean al unui stat membru UE, trebuie sa fie persoana juridica, sa participe pe intreaga perioada de desfasurare a cursului, sa fie persoana de conducere, sa aiba experienta in industrie si sa cunoasca limba engleza.

Conditiile cele mai importante pentru ca un IMM sa fie inclus in program sunt urmatoarele: sa aiba maximum 250 de salariati si maximum 50 milioane euro cifra de afaceri (sau profit nu mai mare de 43 milioane euro) si minimum 75% independenta financiara.

Primirea aplicatiilor are loc pana la data de 6 martie 2014, programul de training urmand sa aiba loc in perioada 12 mai – 6 (13) iunie 2014, la Tokyo, Japonia.

Cursurile vor include: prezentari legate de istoria Japoniei, economie, politica si aspecte juridice; seminarii cu oameni de afaceri japonezi (cu exercitii de tip joc de rol pe teme precum luarea deciziilor, managementul echipei, negociere); curs de limba japoneza, excursii pe teren si vizite individuale optionale la diverse companii.

Mai multe informatii gasesti pe pagina oficiala.


Tags: training gratuitimmjaponiauniunea europeana

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Caciu: 150 de milioane de euro disponibile pentru digitalizarea IMM-urilor

de Bianca Tila
21 Mar 2024
Antreprenorii au posibilitatea de a beneficia de granturi de pana la 150 de milioane de euro pentru dezvoltarea tehnologiilor digitale avansate pe...

MIPE: Apeluri de proiecte de 400 milioane de euro pentru sprijinirea IMM-urilor

de Bianca Tila
23 Aug 2022
Apelul pentru contractarea granturilor-ajutor de stat de catre intreprinderile mici si mijlocii, pe Masura 4.1.1 demareaza astazi. Ministerul...

Programul Primul Robot, propus pentru IMM-uri

de Florin Amariei
26 Feb 2021
Fondatorul Iceberg propune infiintarea Programului Primul Robot pentru IMM-uri care sa ajute firmele mici cu cresterea productiei si automatizarea....

ARB arata cum ar putea creste productivitatea IMM-urilor romanesti

de Florin Amariei
21 Iun 2019
Asociatia Romana a Bancilor (ARB) arata cum ar putea creste productivitatea IMM-urilor romanesti cu cateva masuri minime. "Am considerat...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]