Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PlimbCaini - Ghidul care te ajuta sa faci bani simplu de tot!

de Ilinca Dobrescu 01 Mar. 2013 3898
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iti plac animalele de companie, mai ales cainii? Si noua, asa ca noi ne-am gandit ca nu ar fi rau sa facem si bani dintr-o activitate care ne relaxeaza mai mult ca orice altceva. Ne plimbam cainii prin parc si uitam de orice problema pentru jumatate de ora. Ne imprietenim cu ceilalti proprietari de caini si ne vedem pretiosii prieteni mai fericiti ca oricand.

La finalul lunii, nu ar fi rau sa obtinem si bani dintr-o activitate care ne aduce multa placere. Pentru cei care au auzit deja despre activitatea de plimbat al cainilor pentru profit, ideea este geniala.

Singurul aspect important este ca pana acum nu am crezut ca se poate in Romania. De fiecare data cand auzeam despre o astfel de afacere, ne gandeam la S.U.A, Franta, Germania. Cam pe aici ar merge asa ceva, nu-i asa?

Ei bine, si romanii nostri pot face bani din plimbat caini. La urma urmei, posesori de caini pretiosi avem si noi si majoritatea nu au timp si energia necesare pentru a-si rasfata animalele de companie de cate ori au acestea nevoie.

Pentru cei interesati sa isi cladeasca, DE LA ZERO, o afacere banoasa si de viitor clar, am lansat si un ghid practic, usor de consultat, plin de secrete care te ajuta sa iti dezvolti propria afacere de succes. Asa ca daca nu cunosti inca toate aspectele esentiale pentru start-ul unei astfel de afaceri, iata un ghid practic de mare folos, vital am putea spune.

Ghidul iti explica in detaliu care sunt rasele compatibile unele cu altele, pentru ca tu sa poti plimba mai multi caini in acelasi timp. Nu e rau sa iei comision triplu pe aceeasi ora de munca, nu-i asa?

Ghidul iti mai spune si cum trebuie sa procedezi daca un caine devine agresiv cu tine si cu persoanele din jur, ce reguli de prim-ajutor aplici in cazul unei muscaturi de caine, sugestii profesionisti pentru acest job, sfaturi de calitate ca sa poti deveni un plimbator de caini profesionisti, idei utile despre tarife, informatii referitoare la competitie si nu numai!

Detalii mai multe despre acest ghid practic puteti gasi aici >>>> "O afacere cu potential urias in 2013 - Plimbatul cainilor">>>>




Tags: plimbcainiplimbat cainiafacere plimbat cainiplimb caini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]