Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Porneste-ti propria afacere cu doar 100 de euro!

de Ideideafaceri.ro 19 Feb. 2021 8708
2.79 din 29 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sunteti interesat/a sa deveniti antreprenor si nu aveti fonduri multe? Puteti sa va porniti propria afacere cu doar 100 de euro!

Priviti felicitarile din imaginea de mai jos: inedite si profund originale, ele aduc un aer nou si spectaculos pe piata, in ciuda faptului ca se realizeaza foarte simplu, printr-o tehnica ingenioasa de decupare si lipire a unor bucati de carton.

felicitari handmade
 
Gratie acestei tehnici, modelul are un usor relief, fapt care le sporeste acestor felicitari atractivitatea, transformandu-le in adevarate bijuterii din carton. 
 
In plus, ele mai prezinta o caracteristica pur si simplu uimitoare – au o profitabilitate absolut incredibila: pentru fiecare leu investit castigati 7 lei!
 
Nu este nicio exagerare. Cartonul din care sunt confectionate aceste felicitari (si care constituie practic singura cheltuiala) nu costa mai mult de 1 leu per bucata, in timp ce pretul lor de vanzare este de minimum 8-10 lei! Castigati, asadar, minimum 7 lei la fiecare felicitare, ceea ce, la o productie medie de 700 de bucati pe luna (30 pe zi) inseamna un profit de cca 5.000 de lei/luna! 
 
Cu un asemenea profit, este clar ca realizarea acestor felicitari poate deveni principala dvs. sursa de venit de acum incolo, o sursa consistenta, permanenta si 100% sigura, indiferent de conditiile economice. Sa vedem in continuare detaliile acestei afaceri de exceptie.
 
Informatii complete despre aceasta afacere gasiti in lucrarea Ghid practic pentru realizarea de felicitari handmade!
 
Procesul de realizare este extrem de simplu si presupune, in principiu, decuparea manuala a unei bucati de carton dupa un anumit tipar (desen), folosind drept instrument de lucru un cutter obisnuit (cutitas de birou, se gaseste in orice librarie si costa cativa lei).
 
Astfel, pentru a realiza felicitarea din imaginea alaturata, decupati elementele palmierului dintr-o bucata de carton rosu si lipiti apoi aceste elemente pe o a doua bucata de carton de o culoare contrastanta (alba), obtinand astfel si un usor relief, foarte de efect.
 
Desigur, exista si anumite secrete ale acestei tehnici de productie, secrete care permit obtinerea unor taieturi perfecte si a unor felicitari cu un aspect general impecabil. Aceste secrete sunt explicate in detaliu in lucrarea Ghid practic pentru realizarea de felicitari handmade, prezentata in finalul acestui text.
 
La achizitionarea Ghidului practic pentru realizarea de felicitari handmade primiti UN CADOU de exceptie - Raportul Special O afacere senzationala care descrie o idee de afacere iesita din comun, deosebit de frumoasa si de spectaculoasa, care va aduce lejer 10.000-12.000 de lei/luna! 

 
E o afacere pe care o puteti desfasura manual, la dvs. acasa, avand ca dotare un instrument foarte simplu si niste consumabile care costa impreuna mai putin de 100 de euro! Nu aveti nevoie de experienta, iar intregul know-how, cu absolut toate informatiile necesare, incape pe doar cateva pagini! Detalii in Raportul Special O afacere senzationala! 
 
Avantajele care va vor convinge pe loc sa demarati si dvs. aceasta afacere:
 
Avantajul nr. 1 - Investitia initiala este insignifianta
 
Puteti incepe aceasta activitate cu doar 50 de euro, fara nicio exagerare. Astfel, ca sa produceti un prim stoc de cateva sute de felicitari, aveti nevoie in principiu de doar doua topuri de carton de culori contrastante (impreuna costa sub 150 de lei) si de cateva instrumente banale: cutter, rigla, creion, adeziv. Restul investitiei il constituie munca dvs.
 
Avantajul nr. 2 - Puteti lucra pe o simpla masa, in confortul casei dvs.
 
Nu aveti nevoie de un spatiu special de lucru, de un birou sau de amenajari speciale. Toata dotarea necesara incape pe o jumatate de metru patrat. Iar munca este strict manuala, deci nu produceti zgomot sau reziduuri, nu va deranjati vecinii.
 
Avantajul nr. 3 - Aceste felicitari se vand instantaneu
 
Principala conditie pentru comercializarea acestor felicitari este ca ele sa fie expuse vizibil, deoarece se vand practic singure. Distributia o puteti face foarte bine colaborand cu librarii, magazine de cadouri sau decoratiuni sau, cel mai comod, prin intermediul unei pagini proprii de Internet.
 
In lucrarea Ghid practic pentru realizarea de felicitari handmade este mentionata o strategie extraordinara de distributie, care poate fi pusa cu usurinta in practica in absolut orice oras. Gratie acestei strategii, ceea ce produceti intr-o zi vindeti garantat in ziua urmatoare.
 
Avantajul nr. 4 - Activitatea este ideala pentru o familie
 
Dvs. si membrii familiei dvs. va puteti imparti sarcinile de productie si comercializare a felicitarilor, avand astfel control total asupra afacerii. Va puteti implica deci si copiii, pentru a le dezvolta de tineri spiritul antreprenorial si a-i invata sa fie pe propriile picioare. Si, de ce nu, le puteti lasa aceasta afacere mostenire, asigurandu-le astfel un viitor sigur, ferit de griji financiare.
 
Avantajul nr. 5 - Felicitarile nu sunt produse perisabile!
 
Acesta este un avantaj colosal! Astfel, ca producator de felicitari, nu trebuie sa va faceti griji ca vi se strica marfa, deci nu simtiti presiunea pe care o simte un producator/comerciant de alimente, de exemplu. V-au ramas cateva zeci de bucati cu motive de Craciun? Nicio problema, le vindeti Craciunul viitor. Felicitarile dvs. rezista timp nelimitat si pot fi chiar pastrate ca amintire si transmise din generatie in generatie.
 
 
 


Tags: idei de afaceri romaniaidei de afaceri 2018felicitari handmadefelicitari carton

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.79 din 5 - 29 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]