Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Povestea unei antreprenoare care a dat lovitura cu o afacere de suflet!

de Maria Nicutar 05 Aug. 2013 5470
4 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa pui pe picioare o afacere, poti da lovitura si atunci cand pornesti un proiect full-time si atunci cand pornesti un proiect part-time. Conteaza motivatia si determinarea de a reusi ceea ce iti propui,chiar si atunci cand totul pare imposibil!

Un exemplu de afacere care are toate sansele sa mearga struna chiar daca a fost pornita in paralel cu locul actual de munca, este Petalia, o firma de aranjamente florale, firma condusa de Carmen Baboian.

La varsta de 33 de ani, Carmen Baboian este inginer navalist si pasionata la culme de flori. De cativa ani, Carmen Baboian a pornit o afacere cu propriul atelier de flori, Petalia.

Prin intermediul atelierului, antreprenoarea realizeaza buchete personalizate doar la comanda. Munca incepe la ora 10 dimineata si se poate continua si pana la ora 00 noaptea, pana cand reuseste sa execute buchetele care vor marca evenimentele memorabile pentru clientii ei.

Pentru Carmen Baboian calitatea este pe primul loc, motiv pentru care a ales sa investeasca in flori de import, din Belgia, Olanda sau Thailanda, noteaza BusinessMagazin.ro

"Un aranjament este cu atat mai expresiv cu cat are mai multe tipuri de flori. Fiecare floare are un mesaj, fiecare decor floral poate crea o poveste. Incerc sa combin cel putin trei feluri de flori intr-un aranjament", noteaza Carmen Baboian, citata de BusinessMagazin.


Cat despre preturi, un buchet sub marca Petalia costa, in medie, 150 de lei. Cu toate ca este un pret destul de serios, calitatea se vede, de la design si pana la durata rezistentei florilor, in cea mai mare canicula!



sursa foto: www.petalia.ro



Tags: petaliaafacere petaliaafaceri cu flori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]