Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Robinhood lanseaza transferuri de criptomonede in Europa

de Bianca Tila 02 Oct. 2024 32
Robinhood lanseaza transferuri de criptomonede in Europa
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Robinhood, platforma de investitii pentru persoane fizice, a anuntat ca ofera clientilor din Europa posibilitatea de a transfera criptomonede in si din aplicatia sa.

Robinhood isi extinde capacitatile de produs in regiune, pe masura ce continua expansiunea internationala. De asemenea, compania va permite clientilor din Uniunea Europeana sa depuna si sa retraga peste 20 de monede digitale prin intermediul platformei sale, inclusiv bitcoin, ethereum, solana si moneda USD.
 
"Miscarea ofera in mod eficient utilizatorilor europeni ai Robinhood capacitatea de a ”auto-gestiona” active – ceea ce inseamna ca, in loc sa va incredintati criptomoneda unei platforme terte, puteti, in schimb, sa preluati proprietatea asupra acesteia intr-un portofel detinut in intregime, in care se afla fondurile dumneavoastra", a spus compania.
 
In luna decembrie 2023, compania si-a lansat pentru prima data serviciul de tranzactionare cripto, Robinhood Crypto, in UE.
 
Acest serviciu a permis utilizatorilor sa cumpere si sa vanda criptomonede, dar nu sa le mute departe de platforma, fie catre o alta platforma terta parte, fie catre propriul portofel cu autogestionare.
 
UE are potentialul de a deveni o piata atractiva pentru monedele digitale, datorita reglementarilor prietenoase cu criptomonede adoptate de bloc, conform directorului general al diviziei de cripto, Johann Kerbrat.
 
De asemenea, a subliniat regulamentul de referinta al UE privind pietele de cripto-active (MiCA), care stabileste reguli armonizate pentru sectorul cripto in toate cele 27 de state membre ale blocuri. 
 
Din momentul in care MiCA va fi pe deplin in vigoare, fiecare tara din UE va intra sub acelasi regim unificat, a mai spus Kerbrat.
 
Robinhood a adaugat ca, pentru o perioada limitata de timp, va oferi clientilor europeni posibilitatea de a obtine inapoi 1% din valoarea jetoanelor depuse pe platforma sa sub forma criptomonedei echivalente pe care o transfera.
 
Compania a ales sa lanseze noi funcii in UE, in momentul in care firmele cripto din SUA se lupta cu autoritatile de reglementare acasa. 
 
In ceea ce priveste SUA, Comisia pentru bursa si valori mobile a dat in judecata mai multe companii, inclusiv Coinbase, Binance si Ripple, pentru pretentii ca toate tranzactioneaza cu titluri neinregistrate.
 
Fiecare platforma a contestat acuzatiile, stipuland ca jetoanele comercializate si vandute nu se califica drept valori mobiliare care ar trebui inregistrate la agentie.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: criptomonederobinhoodue

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Eurostat: Romania inregistreaza cea mai mare crestere din UE a productiei de servicii

de Bianca Tila
07 Aug 2024
Productia de servicii a crescut cu 0,1% in Uniunea Europeana si a scazut cu 0,1% in zona euro, in luna mai fata de luna precedenta (cand se afisase o...

Piata criptomonedelor revine. Bitcoin atinge un nou record

de Bianca Tila
11 Mar 2024
Bitcoin a atins un nou record, depasind pragul de 71.000 de dolari, avand in vedere ca interesul pentru criptomoneda a crescut datorita perspectivei...

Romania se numara printre tarile UE cu cea mai mare crestere anuala a lucrarilor de constructii

de Bianca Tila
20 Feb 2023
In Uniunea Europeana, dar si in zona euro lucrarile de constructii au inregistrat scaderi in luna decembrie 2022 fata de luna decembrie 2021. Totusi,...

Productia de biciclete in UE. Romania este pe locul doi, dupa Portugalia

de Bianca Tila
12 Sep 2022
In anul precedent, Uniunea Europeana a produs aproximativ 13,5 milioane de biciclete. Comparativ cu anul 2020, in 2021 s-a inregistrat o crestere cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








Iti oferim zilnic cele mai rentabile idei de afaceri si oportunitati de investitii

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca GRATUIT
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]