Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rumeneste o afacere cu paine traditionala!

de Zenobia Badescu 31 Mai. 2012 9928
3.82 din 14 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Oricine poate vedea ce vanzari fac brutariile, caci fara paine nu se poate. Romanul este un consumator de paine numai ca, din pacate, cea pe care o gasim la tot pasul si la orase si la sate contine zeci de E-uri. Este timpul sa reinviem traditia in ceea ce priveste painea noastra cea e toate zilele. Sa ne amintim de copilaria cand bunica scotea din cuptor painea rumena si aburinda care intrecea la gust orice fel de hrana si sa le facem cunostinta cu ea si copiilor nostri.

Sa facem o paine sanatoasa dupa retete traditionale care contin faina, drojdie, apa si sare, eventual, pentru specialitati se pot folosi cartofi, ulei de masline sau diverse seminte, si sa o coacem la cuptorul cu vatra. Nu am gusturi rele, nu?
 
Potrivit dr.Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, o paine poate contine chiar si pana la 34 de E-uri. Este posibil sa ne hranim, pardon, otravim asa?
 
Inainte de a porni la drum este nevoie de o forma simpla de cercetare de piata pentru a stabili relevanta produsului in piata locala mai intai. Daca exista concurenti si care ar fi  problemele ce s-ar putea intalni atunci cand te aventurezi in piata.
 
Investitia initiala intr-o brutarie este undeva intre 15 si 20.000 de euro. Pentru infiintarea unei brutarii traditionale ai nevoie in principal de urmatoarele:
- un spatiu de productie cu bransament trifazic si conectare la gaz si apa;
- un cuptor;
- masini de amestec pentru aluat;
- dospitor;
- un spatiu separat pentru racire si depozitare;
- diverse echipamente pentru cantarit, taiat, masurat etc.
- materie prima.
 
Brutaria trebuie sa asigure un mediu de lucru igienic in conformitate cu cerintele si aprobarile date de autoritatile de acordare a licentelor.

Afacerea ta va incepe sa ridice constant pe masura ce se extinde baza de clienti care va aprecia un produs natural, sanatos si foarte gustos. Fi rabdator si da-i timp sa infloreasca.
 
 
 


Tags: brutariepainepaine traditionala

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.82 din 5 - 14 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]